ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ arrow ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ arrow ΟΠΕΚΕΠΕ:Μέχρι τις 21/10/05 οι ενστάσεις επί των "δικαιωμάτων"
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 16 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΟΠΕΚΕΠΕ:Μέχρι τις 21/10/05 οι ενστάσεις επί των "δικαιωμάτων" Εκτύπωση E-mail
26 09 2005

ATOMIKA ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ


Αθήνα,26/9/2005

Πραγματοποιήθηκε με εντολή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελου Μπασιάκου και μετά από πρόσκληση και υπό τη προεδρία του Γενικού Γραμματέα κ. Κώστα Σκιαδά κοινή σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με την συμμετοχή εκπροσώπων και Διοίκησης της ΠΑΣΕΓΕΣ, του Γενικού Διευθυντή, υπηρεσιακών παραγόντων και της Διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτελούσε η ανασκόπηση της πορείας υποβολής των Αιτήσεων Αναθεώρησης η οποία στα πλαίσια Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΥΠΑΑ&Τ και ΠΑΣΕΓΕΣ έχει ανατεθεί σε επίπεδο επικράτειας στις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών .

Επιβεβαιώθηκε ότι τα προβλήματα της πρώτης προσαρμογής έχουν ξεπερασθεί , η πορεία υποβολής των αιτημάτων έχει ήδη ομαλοποιηθεί και παρουσιάζει έντονα αυξητικούς ρυθμούς, ενώ η αυτοπρόσωπη παρουσία των στελεχών της ΠΑΣΕΓΕΣ και του ΟΠΕΚΕΠΕ σε πανελλαδικές ενημερωτικές συναντήσεις έδωσε την ευκαιρία περαιτέρω κατανόησης της διαδικασίας του υπολογισμού των Δικαιωμάτων της Ενιαίας Ενίσχυσης, όπως προβλέπεται από τον Κοινοτικό Κανονισμό 1782/03 και τους σχετικούς εφαρμοστικούς κανονισμούς, προκειμένου να διευκολυνθεί η υποβολή Αιτήσεων Αναθεώρησης .

Συζητήθηκε επίσης και η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας Αιτήσεων Αναθεώρησης, που είχε ορισθεί η 30η Σεπτεμβρίου ε.έ.. Αποφασίστηκε από τον Γενικό Γραμματέα κ. Κώστα Σκιαδά η παράταση της προθεσμίας κατά ένα εικοσαήμερο, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ομαλή ολοκλήρωση της υποβολής των Αιτήσεων Αναθεώρησης.

Κατόπιν τούτων , εδόθησαν οι αναγκαίες κατευθύνσεις , ώστε η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αναθεώρησης να παραταθεί μέχρι την Παρασκευή 21η Οκτωβρίου τρ. έτους.

Το ΥΠΑΑ&Τ σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της πολιτικής ηγεσίας του, παρακολουθεί συστηματικά το έργο α)της ολοκλήρωσης του υπολογισμού των Οριστικών Δικαιωμάτων της Ενιαίας Ενίσχυσης, που αφορά 1.100.000 δικαιούχους και 38.000.000 εγγραφές στοιχείων, απαιτεί ένα σημαντικό όγκο εργασιών, συνεργασία πολλών εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών, αξιοποίηση δυνατοτήτων σύγχρονων τεχνολογιών και β)της ενεργοποίησης στη συνέχεια των δικαιωμάτων αυτών για να διασφαλιστούν οι ενισχύσεις για το χρονικό διάστημα από το 2006 έως το 2013 ώστε να επιτευχθεί η έγκαιρη και έγκυρη εφαρμογή της νέας ΚΑΠ στη χώρα μας.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website