ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Συνέντευξη Μ.Βορίδη: Στην ώρα τους οι κοινοτικές ενισχύσεις, σύντομα ο νόμος για τους συνεταιρισμούς
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 57 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Συνέντευξη Μ.Βορίδη: Στην ώρα τους οι κοινοτικές ενισχύσεις, σύντομα ο νόμος για τους συνεταιρισμούς Εκτύπωση E-mail
27 08 2019

Τον διαχωρισμό των συνεταιριστών οι οποίοι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη εφόσον έχουν τελέσει αδικήματα υπεξαιρέσεως, πλαστογραφίας, απάτης, παραβάσεως καθήκοντος, απιστίας από αυτούς οι οποίοι άσκησαν διοίκηση έχοντας στην πλάτη τους ασφαλιστικές εισφορές ή οφειλές προς το Δημόσιο, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης σε συνέντευξή του, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, το πρωί της Δευτέρας (26/8/2019). 

 «Δεν είναι δυνατόν να διατρέχουν τον κίνδυνο να  κατασχεθεί η ατομική περιουσία τους» ανέφερε ο κ. Βορίδης προσθέτοντας ότι πολύ σύντομα, μέσα στο 2019, θα κατατεθεί προς διαβούλευση νέος νόμος για τους συνεταιρισμούς.

Αναφορικά με τις ενισχύσεις των αγροτών ο Υπουργός τόνισε ότι αυτές «θα εξακολουθήσουν να γίνονται όπως γίνονταν. Δηλαδή το 70% της πληρωμής στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου και το υπόλοιπο 30% στο τέλος του χρόνου». 

Κληθείς να σχολιάσει πρόσφατες δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί κατάργησης του ΑΣΕΠ εξαιτίας της εσπευσμένης πρόσληψης κτηνιάτρων για να προστατευθεί ο χοιροτροφικός κλάδος της Ελλάδας από την Αφρικανική Πανώλη των χοίρων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανέφερε: «Ο τελευταίος ο οποίος μπορεί να ομιλεί για κατάργηση του ΑΣΕΠ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί έχουν φτιάξει όλες τις μεταναστευτικές δομές κατά παρέκκλιση των διατάξεων προσλήψεων» και πρόσθεσε: «Η συγκεκριμένη ασθένεια δεν είναι ανθρωπονόσος αλλά ζωονόσος, δηλαδή δεν απειλεί τους ανθρώπους αλλά μόνο το ζωικό κεφάλαιο, και εν προκειμένω τους χοίρους. Βρήκαμε δυο κρούσματα τα οποία είναι κοντά στα βόρεια σύνορά μας με την Βουλγαρία. Το ένα μάλιστα μόλις 17 χιλιόμετρα από τη μεθόριο, το άλλο στην Φιλιππούπολη. Και κάναμε ό,τι έπρεπε. Δηλαδή να αυξήσουμε τους ελέγχους προκειμένου να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην έρθει η νόσος στην Ελλάδα. ΓιΆ αυτό προχωρήσαμε στις συγκεκριμένες προσλήψεις». 

Ο Υπουργός επανέλαβε ότι η συγκεκριμένη ζωονόσος δεν αποτελεί κίνδυνο για τον άνθρωπο και προς την κατεύθυνση αυτή, της προστασίας των καταναλωτών αλλά και του χοιροτροφικού κεφαλαίου της χώρας, κινούνται το σύνολο των ελέγχων. 

Τελευταία ενημέρωση: ( 27 08 2019 )
All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website