ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow "Στα ίδια" το χρηματιστήριο, έκλεισε στα 69,25 c/lib
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 454 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
"Στα ίδια" το χρηματιστήριο, έκλεισε στα 69,25 c/lib Εκτύπωση E-mail
20 09 2017

Με αμελητέα διόρθωση -0,02c/lib «έκλεισε» ο Δεκέμβρης στο χρηματιστήριο την Τετάρτη 20-9-2017, καθώς άνοιξε σήμερα στα 69,54 c/lib, κινούμενο σε ένα ενδοσυνεδριακό εύρος μεταξύ 69,05 c/lib (το χαμηλότερο) και 69,73 c/lib (το υψηλότερο), για να «κλείσει» τελικά στα 69,25 c/lib (-0,02 c/lib από το χθεσινό «κλείσιμο»).
Τα βλέμματα όλων είναι και πάλι στραμμένα στην ισοτιμία ευρώ/δολαρίου... μετά και την απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ (FED) να αφήσει αμετάβλητα τα επιτόκια του δολαρίου.

H Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (FED) άφησε αμετάβλητα τα επιτόκια σήμερα, αλλά διαμήνυσε ότι εξακολουθεί να αναμένει μία ή περισσότερες αυξήσεις έως το τέλος του έτους, παρά την πρόσφατη εξασθένηση του πληθωρισμού.

Οι νέες προβλέψεις, που ανακοινώθηκαν μετά τη διήμερα συνεδρίαση της Fed, έδειξαν ότι οι 11 από τους 16 αξιωματούχους της βλέπουν το «κατάλληλο» επίπεδο για το βασικό επιτόκιο της μεταξύ του 1,25% και του 1,50% έως το τέλος του 2017. Το επίπεδο αυτό είναι υψηλότερο από το σημερινό κατά ένα τέταρτο της ποσοστιαίας μονάδας.

Όπως αναμενόταν, η Fed ανακοίνωσε επίσης ότι θα αρχίσει τον Οκτώβριο να μειώνει το χαρτοφυλάκιό της, ύψους περίπου 4,2 τρισ. δολαρίων, ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου και τιτλοποιημένων στεγαστικών δανείων, κόβοντας σε πρώτη φάση 10 δισ. δολάρια κάθε μήνα από τους τίτλους που έχουν ωριμάσει και επενδύει εκ νέου.

Με τη δράση αυτή θα αρχίσει η σταδιακή αναστροφή των τριών γύρων ποσοτικής χαλάρωσης που εφάρμοσε η Fed από το 2008 έως το 2014 για να στηρίξει την αμερικανική οικονομία μετά τη μεγάλη χρηματοπιστωτική κρίση του 2007-2009 και την ύφεση.
Εμείς, πιστοί στο καθημερινό μας ραντεβού, σας παρουσιάζουμε τα σημερινά μεγέθη τιμών (20-9-2017) όπως διαμορφώθηκαν, μετά το αποψινό «κλείσιμο» του χρηματιστηρίου ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ):


Τελευταία ενημέρωση: ( 20 09 2017 )
All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website