ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Οι 2οι "ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ" ταξιδεύουν στη Σμύρνη της Τουρκίας
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 29 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Οι 2οι "ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ" ταξιδεύουν στη Σμύρνη της Τουρκίας Εκτύπωση E-mail
06 09 2017

Η Πανελλήνια Ένωση Εκκοκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος σε συνεργασία με το Izmir Commodity Exchange διοργανώνουν την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017  στη Σμύρνη της Τουρκίας εκδήλωση με θέμα: 2οι «Μεσογειακοί Δρόμοι Βαμβακιού». 

Η εκδήλωση, που υπενθυμίζεται ότι πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2016 στη Θεσσαλονίκη από την ΠΕΕΕΒ, έχει ως στόχο την προβολή του βαμβακιού ως την κυριότερη γεωργική καλλιέργεια για τους παραγωγούς, προσφέροντας υψηλό εισόδημα και ταυτόχρονα υψηλή προστιθεμένη αξία που διαχέεται και ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες όπου παράγεται.

Ομιλητές από την Αίγυπτο, την Ελλάδα, την Ισπανία και την Τουρκία θα αναλύσουν την τρέχουσα κατάσταση στον τομέα του βαμβακιού στις χώρες της Μεσογείου αλλά και τις πρόσφατες τάσεις στο βαμβάκι και στην κλωστοϋφαντουργία τονίζοντας την αναγκαιότητα της καλλιέργειας του βαμβακιού.

Στη εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι εκκοκκιστικών επιχειρήσεων, forwarders, μεσίτες, κλωστοϋφαντουργοί αλλά και εκπρόσωποι φορέων που σχετίζονται με όλους τους κλάδους της βαμβακοκαλλιέργειας.

Οι διοργανωτές ευελπιστούν να εξαχθούν αξιόλογα συμπεράσματα για το μέλλον του βαμβακιού και την ανάδειξή του ως ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα καλλιέργειας.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website