ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow «Έκρηξη ανόδου» στο χρηματιστήριο, «έκλεισε» στα 74,88 c/lib !!!
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 11 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
«Έκρηξη ανόδου» στο χρηματιστήριο, «έκλεισε» στα 74,88 c/lib !!! Εκτύπωση E-mail
05 09 2017

«Έκρηξη ανόδου» στο χρηματιστήριο, «έκλεισε» στα 74,88 c/lib φτάνοντας σήμερα στο ψηλότερο σημείο των τελευταίων 112 ημερών!!!

Με νέα, «εκρηκτική» άνοδο  κατά +3,00c/lib, «έκλεισε» ο Δεκέμβρης την Τρίτη 5-9-2017, σημειώνοντας limit up (+3,00c/lib).

«Πυραυλοκίνητο» σήμερα το βαμβάκι χρηματιστηριακά, «έκλεισε» ένα βήμα πριν τα 75c/lib, κινούμενο σε ένα ενδοσυνεδριακό εύρος μεταξύ 72,00 c/lib (το χαμηλότερο) και 74,88 c/lib (το υψηλότερο)σημείο στο οποίο και «έκλεισε», φτάνοντας σήμερα στο ψηλότερο χρηματιστηριακό σημείο του από τις 16 Μάιου 2017!!! 

Η σημερινή χρηματιστηριακή επίδοση αποτελεί την καλύτερη των τελευταίων 112 ημερών!!!

Οι συνέπειες του HARVEY δεν έχουν αποτιμηθεί και η IRMA δεν έφτασε ακόμα…

Έχουμε ανηφορικό δρόμο ακόμα …

Πιστοί στο καθημερινό μας ραντεβού, παραθέτουμε τις σημερινές τιμές όπως διαμορφώθηκαν, μετά το σημερινό «κλείσιμο», υποσημειώνοντας για άλλη μία φορά, τα παρακάτω:

Οι δείκτες τιμών (μηνών) του NYCE αποτελούν τη "βάση" της τιμής διαπραγμάτευσης / συμφωνίας μεταξύ πωλητών-αγοραστών βάμβακος.

Σε ότι αφορά τις τιμές με "αναγωγή" σε σύσπορο, με διαφορετικές αποδόσεις αυτού σε ίνα, φυσικά στον παρόντα πίνακα δεν συνυπολογίζονται τα υπόλοιπα ποιοτικά χαρακτηριστικά του βάμβακος ("χέρι", χρώμα, ξένες ύλες, υγρασία, micronaire, μήκος ίνας, σημείο παράδοσης συσπόρου) και άλλα όπως ο χρόνος αποπληρωμής, η σοβαρότητα - αξιοπιστία - φερεγγυότητα ή το ρίσκο συνεργασίας με τον κάθε αγοραστή, τα οποία αθροιστικά προσδιορίζουν και καθορίζουν την τελική τιμή του συσπόρου βάμβακος.

Αύριο στις 8:00 το πρωί, η διακύμανση της Τιμής του συσπόρου βάμβακος (από 1-4-2017 μέχρι και 5-9-2017) με αναγωγή, και με διαφορετικές αποδόσεις συσπόρου σε ίνα (σε cents ?/kgr).


Τελευταία ενημέρωση: ( 06 09 2017 )
All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website