ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Από την Ε.Ε.Π.Ε.Σ. στον... Σ.Ε.Π.Υ.
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 11 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Από την Ε.Ε.Π.Ε.Σ. στον... Σ.Ε.Π.Υ. Εκτύπωση E-mail
10 08 2017

Η Ένωση Ελλήνων Παραγωγών & Εμπόρων Σπόρων (ΕΕΠΕΣ) μετά από τριάντα τέσσερα χρόνια συνεχούς παρουσίας και δραστηριοποίησης στην επίτευξη του σκοπού για τον οποίο δημιουργήθηκε, συνεχίζει το έργο της με άλλο όνομα και λογότυπο.

Θεωρούμε ότι ο πρώτος κύκλος έκλεισε και ανοίγει ένας νέος. Πολλά πράγματα άλλαξαν αυτά τα τελευταία τριάντα τέσσερα χρόνια αλλά η ΕΕΠΕΣ πάντα συνέβαλε στην ανάπτυξη πνεύματος συναδέλφωσης και αλληλεγγύης, την υποστήριξη και προστασία των επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της και την πλήρη κατά το δυνατόν ενημέρωση για θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Στα τριάντα τέσσερα αυτά χρόνια άλλα μέλη σταμάτησαν να δραστηριοποιούνται στους σπόρους, αλλά μέλη αποχώρησαν αλλά και νέα μέλη πλαισίωσαν την οικογένεια της ΕΕΠΕΣ.

Η αλλαγή του ονόματος σε Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού (ΣΕΠΥ) έχει σαν σκοπό να προσελκύσει και επιχειρήσεις  που δεν ασχολούνται μόνον με την παραγωγή και εμπορία σπόρων αλλά γενικότερα με το πολλαπλασιαστικό υλικό.

Ήδη στα μέλη της περιλαμβάνονται και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται τόσο στην παραγωγή και εμπορία σποροφύτων, κηπευτικών αλλά και καλλωπιστικών φυτών.

Καλούμε τα μέλη που διαχρονικά αποχώρησαν από την ΕΕΠΕΣ αλλά και τις επιχειρήσεις που ποτέ δεν υπήρξαν μέλη της να ενταχθούν στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων πολλαπλασιαστικού Υλικού (ΣΕΠΥ).

Τελευταία ενημέρωση: ( 10 08 2017 )
All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website