ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Τη Βοιωτία επισκέπτεται αύριο ο Κουρεμπές για τις ζημιές από την πρόσφατη χαλαζόπτωση
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 17 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Τη Βοιωτία επισκέπτεται αύριο ο Κουρεμπές για τις ζημιές από την πρόσφατη χαλαζόπτωση Εκτύπωση E-mail
20 06 2017

Επίσκεψη στη Βοιωτία πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Αντιπρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κ. Αθανάσιος Ζαννιάς, αύριο, Τετάρτη 21 Ιουνίου, προκειμένου να μεταβεί στις καλλιέργειες της περιοχής που επλήγησαν από τη χαλαζόπτωση της Παρασκευής 16 Ιουνίου.

Στις 9:00 το πρωί,  ο Αντιπρόεδρος, συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια και τον Τμηματάρχη εκτιμήσεων του Υποκαταστήματος ΕΛ.Γ.Α. Λαμίας, θα βρεθεί στις περιοχές Άσκρη και Θεσπιές του Δήμου Αλίαρτου, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφτεί τις περιοχές Μαυρονερίου, Δαύλειας και Αγίου Βλασίου προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά το εύρος των ζημιών που προκάλεσε η πρόσφατη θεομηνία.

Μετά την επίσκεψη στις διάφορες περιοχές, ο Αντιπρόεδρος θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και φορείς των αγροτών προκειμένου να συζητήσουν την πορεία των εκτιμήσεων καθώς και άλλα ζητήματα που άπτονται του Οργανισμού.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website