ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ arrow ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ arrow ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκλήρωση των Αιτήσεων Αναθεώρησης για τα «δικαιώματα»
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 18 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκλήρωση των Αιτήσεων Αναθεώρησης για τα «δικαιώματα» Εκτύπωση E-mail
18 11 2005

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των Αιτήσεων Αναθεώρησης Προσωρινών Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης

Σχετικά με τα θέματα που αφορούν στην υποβολή των αιτημάτων αναθεώρησης από τους δικαιούχους και την εμπρόθεσμη διαδικασία κατάθεσής τους σας πληροφορούμε τα ακόλουθα:

1. Η διαδικασία υποβολής των αιτημάτων αναθεώρησης εκ μέρους των δικαιούχων στις αρμόδιες Ε.Α.Σ., μετά και την τελευταία παράταση που δόθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ολοκληρώνεται στις 18.11.2005. Οι αιτήσεις αναθεώρησης που θα υποβληθούν μετά την ημερομηνία αυτή θα θεωρηθούν εκπρόθεσμες.

2. Για διευκόλυνση των Ε.Α.Σ. στην καταχώρηση των αιτήσεων που θα υποβληθούν μέχρι 18.11.2005, η πρόσβαση τους στο δικτυακό τόπο www.dikiaomata.gr θα είναι δυνατή μέχρι τις 25.11.2005. Η ίδια ημερομηνία ισχύει και για την αποστολή των αιτήσεων αναθεώρησης που θα υποβληθούν off-line με αρχεία Excel.

Εφιστάται η προσοχή των Ε.Α.Σ. στην οριστικοποίηση μέχρι 25.11.2005 και των αιτήσεων αναθεώρησης που έχουν καταχωρηθεί και έχουν χαρακτηρισθεί ως προσωρινές. Επειδή το σύστημα δίνει αυτόματα ημερομηνία καταχώρησης, για τις αιτήσεις αναθεώρησης που θα υποβληθούν μέχρι 18.11.2005 και θα καταχωρηθούν μέχρι 25.11.2005 πρέπει στον φάκελο που θα αποσταλεί στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. να υποβάλλεται και το πρώτο φύλλο της χειρόγραφης ή προσωρινής αίτησης υπογεγραμμένο από τον δικαιούχο με ημερομηνία μέχρι 18.11.2005.

3. Προκειμένου να ολοκληρωθεί έγκαιρα η διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων αναθεώρησης, πέρα από την ολοκλήρωση της καταχώρησης των αιτήσεων αναθεώρησης θα πρέπει μέχρι 28.11.2005 να έχουν αποσταλεί με ταχυδρομείο ή ταχυμεταφορά οι φάκελοι των αιτήσεων αναθεώρησης των δικαιούχων στην Κ.Υ. του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στην Διεύθυνση Αχαρνών 241, ΤΚ 104 46.

4. Με την ολοκλήρωση της καταχώρησης και της αποστολής των φακέλων των αιτήσεων αναθεώρησης, κάθε Ε.Α.Σ. θα αποστείλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) στην διεύθυνση admin@dikaiomata.gr, τον αριθμό των οριστικών αιτήσεων που καταχώρησε καθώς των αριθμό των φακέλων που απέστειλε στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. προκειμένου να επαληθευθεί η παραλαβή τους.

5. Από την μέχρι στιγμής επεξεργασία και έλεγχο 30.000 περίπου αιτήσεων αναθεώρησης, προκύπτουν σε λίγες περιπτώσεις ελλείψεις στην συμπλήρωσή τους. Για την διόρθωση αυτών των ελλείψεων θα αποστέλλονται από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. ενημερωτικά αρχεία, προκειμένου οι αρμόδιες Ε.Α.Σ. σε συνεργασία με τους παραγωγούς να προβούν στην ορθή συμπλήρωση τους και να γίνει δυνατή η εξέτασή τους.

6. Επίσης ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. υπενθυμίζει σε όλους τους δικαιούχους που έχουν λάβει προσωρινά δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης ότι οποιασδήποτε μορφής στοιχεία προκύψουν από την εξέταση των αιτήσεων αναθεώρησης και τους αφορούν θα συμπεριληφθούν στα οριστικά δικαιώματα ανεξάρτητα από το εάν υπέβαλαν αίτηση ή όχι.

Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να εντείνουν τις προσπάθειες τους, ώστε να ολοκληρωθεί η φάση της συλλογής των αιτήσεων αναθεώρησης και να ολοκληρωθεί έγκαιρα η εξέτασή τους, που αποτελεί προϋπόθεση για την εμπρόθεσμη κατανομή των οριστικών δικαιωμάτων της ενιαίας ενίσχυσης.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website