ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Σε εξωτερικό σύμβουλο προσφεύγει το ΥΠΑΑΤ για τη μεταρρύθμιση της ΚΑΠ
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 423 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Σε εξωτερικό σύμβουλο προσφεύγει το ΥΠΑΑΤ για τη μεταρρύθμιση της ΚΑΠ Εκτύπωση E-mail
11 05 2017

Σε εξωτερικό σύμβουλο (εταιρεία ή ίδρυμα) θα αναθέσει το ΥΠΑΑΤ την «προετοιμασία υποστήριξης και εφαρμογής της νέας ΚΑΠ», σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο Γ.Γ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ  κος Πέτρος Κασίμης, η οποία εξασφαλίζει τη χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου από το Μέτρο 20 του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020», ύψους 60.000,00 ευρώ+ ΦΠΑ (14.400,00 ευρώ).

Το αντικείμενο του συμβούλου που θα αναλάβει το έργο, μετά από προκήρυξη, αφορά την έγκαιρη προετοιμασία και υποστήριξη της ομάδας για την νέα ΚΑΠ όπου θα περιλαμβάνει τα κάτωθι στάδια:

  • Συλλογή και επεξεργασία επί μέρους ποιοτικών και ποσοτικών δεδομένων σχετικά με την εφαρμογή της ΚΑΠ (συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων της υλοποίησης του ΠΑΑ 2007-2013 - Πυλώνας ΙΙ),
  • Συλλογή (από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ) και κωδικοποίηση προτάσεων που κατατίθενται από κυβερνήσεις και φορείς και που αφορούν την μεταρρύθμιση και των δύο πυλώνων της ΚΑΠ, στο πλαίσιο του δημόσιου διαλόγου σχετικά με τη μεταρρύθμιση της ΚΑΠ. Σχηματισμός πιθανών σεναρίων διαμόρφωσης της μελλοντικής ΚΑΠ.
  • Υπολογισμός των οικονομικών αποτελεσμάτων (και η συμβολή των ενισχύσεων σ' αυτά) που επιτυγχάνουν οι διάφορες κατηγορίες γεωργικών εκμεταλλεύσεων της χώρας (στο δείγμα θα πρέπει να περιλαμβάνονται και γεωργικές εκμεταλλεύσεις που έχουν χρηματοδοτηθεί για την υλοποίηση επενδυτικού σχεδίου από το ΠΑΑ), όπως διαμορφώνονται κατά την εφαρμογή της υφιστάμενης ΚΑΠ., χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα δεδομένα του ΟΣΔΕ και του ΔΙΓΕΛΠ-FADN-RICA. Οι κατηγορίες των εκμεταλλεύσεων που θα εξετασθούν θα προσδιορισθούν ως προς το οικονομικό μέγεθος, τον βασικό τεχνικοοικονομικό προσανατολισμό και την Περιφέρεια (όπως ορίζεται στη μεθοδολογία του ΔΙΓΕΛΠ). Οι υπολογισμοί αυτοί θα χρησιμοποιηθούν ως base line στην περαιτέρω ανάλυση.
  • Σύγκριση των οικονομικών αποτελεσμάτων των γεωργικών εκμεταλλεύσεων (κατά κατηγορία) κάθε διαφαινόμενης επιλογής ως προς την base line (δηλαδή τα οικονομικά αποτελέσματα της υφιστάμενης ΚΑΠ).
  • Εκτίμηση των επιπτώσεων των επιλογών ως προς την υφιστάμενη κατάσταση ως προς τα οικονομικά αποτελέσματα, την περιβαλλοντική και περιφερειακή διάσταση. Εκτίμηση επιπτώσεων του υφιστάμενου μοντέλου σύγκλισης των Δικαιωμάτων (1ος Πυλώνας).
  • Εξαγωγή συμπερασμάτων τόσο ως προς τους τομείς απλοποίησης της ΚΑΠ (ειδικότερα του σχεδιασμού και εφαρμογής του Πυλώνα ΙΙ), όσο και ως προς την διαμόρφωση εθνικής θέσης για τη μεταρρύθμιση της ΚΑΠ (Πυλώνες Ι και ΙΙ).

Χρονοδιάγραμμα υλοποίησης

Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της πράξης ορίζεται το διάστημα από 08/05/2017 έως 31/12/2018. 

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website