ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Τροποποίηση της Απόφασης για την Ειδική Ενίσχυση Βάμβακος
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 10 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Τροποποίηση της Απόφασης για την Ειδική Ενίσχυση Βάμβακος Εκτύπωση E-mail
05 04 2017
Τροποποίηση της αριθμ. 1178/27361/10-03-2015 απόφασης του Αν. Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Καθορισμός λεπτομερειών χορήγησης της ειδικής καλλιεργητικής ενίσχυσης για το βαμβάκι σε εκτέλεση του Κανονισμού (Ε.Ε.) 1307/2013 του Συμβουλίου» (Β 430).

Σύμφωνα με την με Αρ. Πρωτ: 1133/34446 απόφαση που υπέγραψαν οι Βαγγέλης Αποστόλου και Βασίλης Κόκκαλης:

Άρθρο 1 

Η προβλεπόμενη στο άρθρο 2, παρ. 3 της υπ΄ αριθμ. 1178/27361/10-03-2015 Υ.Α., όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, αντικαθίσταται ως εξής: «3) Η σπορά των επιλέξιμων εκτάσεων βαμβακιού σύμφωνα με τις παραγράφους 1 και 2 του παρόντος άρθρου πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο με χρήση πιστοποιημένου σπόρου (προβασικό, βασικό, πιστοποιημένο Α και Β αναπαραγωγής), σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Κοινή Υπουργική απόφαση υπ’ αριθμ 225021/31-03-2003 ΚΥΑ «Τεχνικός Κανονισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης σπόρων προς σπορά των ελαιούχων και κλωστικών φυτών» (Β΄478) όπως ισχύει, ελάχιστης ποσότητας 16 κιλών ανά εκτάριο στην περίπτωση καλλιέργειας ποικιλιών βαμβακιού ή 13 κιλών ανά εκτάριο στην περίπτωση καλλιέργειας υβριδίων βαμβακιού, που εξασφαλίζει ελάχιστη πυκνότητα 100.000 ή 85.000 φυτών ανά εκτάριο αντίστοιχα και αποδεικνύεται με την προσκόμιση πρωτότυπου τιμολογίου αγοράς ή τιμολογίου αγοράς-δελτίου αποστολής και καρτέλες σπόρου είτε απόδειξη λιανικής πώλησης, καρτέλες πιστοποιημένου σπόρου και βεβαίωση του φορέα πώλησης σπόρου ανά ποικιλία σύμφωνα με το συνημμένο Υπόδειγμα ΙΙΙ. 
Προκειμένου να ελεγχθεί η ημερομηνία σποράς λαμβάνονται υπόψη, εκτός των διαπιστώσεων των άλλων ελέγχων και τα παραπάνω παραστατικά. Κατά παρέκκλιση των οριζόμενων στην ανωτέρω κοινή υπουργική απόφαση οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιούν σπόρο βελτιωτή (Υλικό Καλλιτερευτή), όπως αναφέρεται στην Υπουργική Απόφαση υπ' αριθμ. 217265/28−01−2004 (Β΄ 203). Σε περίπτωση απώλειας του πρωτότυπου τιμολογίου αγοράς ή τιμολογίου αγοράς-δελτίου αποστολής ή απόδειξης λιανικής πώλησης, ο παραγωγός μπορεί να προσκομίσει γνήσια ευκρινή αντίγραφα αυτών, σφραγισμένα και υπογεγραμμένα από τον εκδότη για την ακρίβεια των στοιχείων. Ως καταληκτική ημερομηνία σποράς ορίζεται η 31η Μαΐου κάθε έτους, εκτός περιπτώσεων ανωτέρας βίας που απαιτείται επανασπορά.». 

Άρθρο 2 

Μετά το Υπόδειγμα ΙΙ της υπ΄ αριθμ. 1178/27361/10-03-2015 Υ.Α., όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, προστίθεται νέο Υπόδειγμα ΙΙΙ, ως εξής: 

«ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΠΟΡΟΥ ΒΑΜΒΑΚΟΣ 

Ο κάτωθι υπογράφων υπεύθυνος…………………………………………………………..….της επιχείρησης………………………………………………………………………………………. βεβαιώνω ότι ο αριθμός απόδειξης λιανικής πώλησης με αριθμό……………………που εξέδωσα την ημερομηνία………../……./201…, στο γεωργό………………. ………………… με ΑΦΜ……………………. αναλογεί σε ποσότητα σπόρου σποράς καλλιέργειας……………………………….., με ποικιλία ……………………………..και …………………κιλά που αντιστοιχεί σε αριθμό………………………….καρτελών Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης (πρώην ΚΕΠΠΥΕΛ). 

Ο ΒΕΒΑΙΩΝ 

……………………………… 
(υπογραφή και σφραγίδα της επιχείρησης)» 


Τελευταία ενημέρωση: ( 05 04 2017 )
All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website