ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Τι δείχνουν οι δείκτες Cotlook (Liverpool);
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 6 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Τι δείχνουν οι δείκτες Cotlook (Liverpool); Εκτύπωση E-mail
27 03 2017

Τι δείχνουν οι δείκτες Cotlook (Liverpool);

Για πάνω από 50 χρόνια, το Cotlook δημοσιεύει τιμές, σε CIF βάση, των κυριοτέρων προελεύσεων εκκοκκισμένου βάμβακος. Ο προάγγελος του σημερινού Δείκτη Α του Cotlook εισήχθη για πρώτη φορά το 1966. Η αρχική τιμή ήταν 31,05 σεντς ανά λίμπρα.

Ο Δείκτης Α σχεδιάστηκε να αποτελέσει ένα αντιπροσωπευτικό Δείκτη του επιπέδου των προσφερομένων τιμών βάμβακος στην διεθνή αγορά. Ο Δείκτη ς αυτός αποτελεί το μέσο όρο των πέντε φθηνότερων ενδεικτικών τιμών από μια λίστα των κυριοτέρων προελεύσεων βάμβακος τύπου upland που εμπορεύονται διεθνώς.

Πρόκειται για την ενδεικτική τιμή αγοράς εκκοκκισμένου βαμβακιού από τις κλωστοϋφαντουργίες με παράδοση σε λιμάνι της Aσίας, δηλαδή μέσα στην τιμή του Δείκτη συμπεριλαμβάνεται και η αξία του προϊόντος και το κόστος μεταφοράς και το κόστος ασφάλισης του προϊόντος. Στο Λίβερπουλ δεν υπάρχει κάποιο χρηματιστήριο, αλλά ανακοινώνεται κάθε μέρα η πορεία του Δείκτη ανάλογα με τις συμφωνίες που κλείνουν οι έμποροι με αποδέκτες τις μεγάλες αγορές της Ασίας.

Η λήψη του μέσου όρου των πέντε φθηνότερων ενδεικτικών τιμών, είναι μια δοκιμασμένη και ελεγμένη μέθοδος του να διαπιστώσει κανείς τις προελεύσεις εκείνες που είναι οι πιο ανταγωνιστικές και ως εκ τούτου είναι πιθανόν να εμπορεύονται σε μεγαλύτερες ποσότητες.

Οι αλλαγές στην επιλογή των πέντε φθηνότερων προελεύσεων, γίνονται αποκλειστικά και μόνο για να απεικονίσουν τις μεταβολές στα βαμβάκια τα οποία εμπορεύονται συχνότερα.

Η βασική ποιότητα του Δείκτη Α είναι MIDDLING, 1.3/32 (28 χιλ.) μήκος ίνας.

www.cotton-net.gr

Τελευταία ενημέρωση: ( 27 03 2017 )
All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website