ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Στα Τρίκαλα η Γ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) και η Ημερίδα για την Κτηνοτροφία
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 11 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Στα Τρίκαλα η Γ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) και η Ημερίδα για την Κτηνοτροφία Εκτύπωση E-mail
11 01 2011

Την πρώτη  τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), στα Τρίκαλα το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 14.00 μ.μ. στον Πολυχώρο THESSALIS (4Ο χλμ. Π.Ο. Τρικάλων –Λαρίσης).

Αναμένεται μεγάλη συμμετοχή των αντιπροσώπων των κτηνοτροφικών οργανώσεων, από όλους τους κλάδους της ελληνικής κτηνοτροφίας και από όλη τη χώρα,  γεγονός που θα συντελέσει στον ευρύτατο διάλογο για την αντιμετώπιση των χρόνιων και διαρκώς διογκούμενων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι.

Θα παρθούν αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της κτηνοτροφίας στη χώρα και την αγωνιστική διεκδίκηση επίλυσης των αιτημάτων της.

Παράλληλα ο ΣΕΚ, με στόχο την ενημέρωση των κτηνοτρόφων για τις εξελίξεις στον κλάδο, την ανάδειξη και αντιμετώπιση των προβλημάτων τους,  διοργανώνει Ημερίδα

με θέμα: «Η ανάπτυξη της κτηνοτροφίας τα προβλήματα και οι προοπτικές της»

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 10.00 π.μ. (Ξενοδοχείο: Gallery Art Hotel, Περιφερειακή οδός Τρικάλων Καρδίτσας).

Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν οι εξελίξεις για την ΚΑΠ μετά το 2013, το νέο Θεσμικό πλαίσιο του ΕΛ.Γ.Α καθώς και τα προβλήματα και οι προοπτικές για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website