ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Α. Λοβέρδος: Στο υπουργείο Υγείας ο ΕΦΕΤ
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 5 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Α. Λοβέρδος: Στο υπουργείο Υγείας ο ΕΦΕΤ Εκτύπωση E-mail
20 09 2010

Στο υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα υπαχθεί ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), την αρμοδιότητα του οποίου έχει μέχρι τώρα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέας Λοβέρδος, στη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης Τύπου προς τους συντάκτες του ρεπορτάζ υγείας.

Το κομμάτι της διατροφής και του αθλητισμού, που μετά τον πρόσφατο κυβερνητικό ανασχηματισμό υπήχθησαν στο υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα αναλάβει ο υφυπουργός κ. Χρήστος Αηδόνης. Κομμάτι, που θα περιέχει και τον ΕΦΕΤ, δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.
 
Σημειώνεται ότι την περασμένη Τρίτη σε δηλώσεις του προς τους συντάκτες του αγροτικού ρεπορτάζ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστας Σκανδαλίδης, είχε υπογραμμίσει ότι ο ΕΦΕΤ παραμένει στην αρμοδιότητα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς όπως είχε πει χαρακτηριστικά η νέα αρμοδιότητα της διατροφής, που έχει το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έχει να κάνει περισσότερο με τη σχέση υγείας και διατροφής.
  
Πρόκειται για την τρίτη αλλαγή αρμοδιότητας στον ΕΦΕΤ, αφού παλαιότερα υπαγόταν στο υπουργείο Ανάπτυξης (τμήμα Εμπορίου) και πέρσι στις αρχές του έτους πέρασε στην αρμοδιότητα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
 
Σε δηλώσεις του για το θέμα, ο πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων, κ. Νίκος Κακαβάς, επισήμανε ότι οι γεωτεχνικοί δεν θα μείνουν απαθείς και θα απαντήσουν άμεσα σε τυχόν μεταφορά των αρμοδιοτήτων του ΕΦΕΤ σε άλλο υπουργείο πέραν του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website