ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Η νέα ηγεσία του ΥΠΑΑΤ στη ΣΥΔΑΣΕ
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 4 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Η νέα ηγεσία του ΥΠΑΑΤ στη ΣΥΔΑΣΕ Εκτύπωση E-mail
09 09 2010
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η ΣΥΔΑΣΕ υποδέχτηκε σήμερα, στα γραφεία της, τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και συγκεκριμένα τον νέο υπουργό, κ. Κώστα Σκανδαλίδη και τους υφυπουργούς κα. Μιλένα Αποστολάκη και κ. Γιάννη Κουτσούκο.
Στη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας, παρουσιάσθηκαν οι ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα του αγροτικού τομέα και ζητήθηκε να χαραχθεί Εθνική Αγροτική Πολιτική, στη βάση ευρείας πολιτικής συναίνεσης, δεδομένου ότι οι αγρότες αξίζουμε σοβαρής και μακρόπνοης αντιμετώπισης, ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη συγκυρία.  
Η Συνομοσπονδία παρουσίασε τις προτάσεις της σε ότι αφορά την εξασφάλιση του αγροτικού εισοδήματος, την πολιτική των χρηματοδοτήσεων, τη μείωση του κόστους παραγωγής, την εγκατάσταση των συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με φωτοβολταϊκά συστήματα, την παρακολούθηση και ομαλή λειτουργία των αγορών, την προστασία και ασφάλιση της αγροτικής δραστηριότητας, τις χρήσεις της αγροτικής γης, την αναδιάρθρωση των καλλιεργειών κλπ.  
Λαμβάνοντας την πρωτοβουλία αυτή της νέας πολιτικής ηγεσίας του ΥΑΑΤρ ως   ένδειξη ευαισθησίας αλλά και θέλησης για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο,  ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο της.

Για τη ΣΥΔΑΣΕ
Αθανάσιος Λύγδας
Πρόεδρος
All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website