ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Μόνο με πιστοποιητικό Agro ακι σπόρο 10kgr/στρ. το ποιοτικό πριμ στο σκληρό σιτάρι από το 2011
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 12 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Μόνο με πιστοποιητικό Agro ακι σπόρο 10kgr/στρ. το ποιοτικό πριμ στο σκληρό σιτάρι από το 2011 Εκτύπωση E-mail
02 06 2010
Τα πάνω-κάτω φέρνει από το 2011 η υπουργική απόφαση για το ποιοτικό πριμ στο σκληρό σιτάρι.
Σύμφωνα με τα συμπληρωματικά μέτρα εφαρμογής των μέτρων ειδικής στήριξης σε εκτέλεση του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) αριθ. 73/2009 του Συμβουλίου, για τα έτη 2011 και 2012, δικαιούχοι της πρόσθετης ενίσχυσης σκληρού σίτου είναι οι γεωργοί οι οποίοι καλλιεργούν και παράγουν σκληρό σίτο υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με το εθνικό καθεστώς ποιότητας του Συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης AGRO 2.1. και 2.2. και χρησιμοποιούν ως ελάχιστη ποσότητα σπόρων σποράς για το σκληρό σίτο τα 10 κιλά ανά στρέμμα.

Αντίθετα, για την καλλιεργητική περίοδο 2009/2010 - έτος ενίσχυσης 2010 -  για τους δικαιούχους της πρόσθετης ενίσχυσης σκληρού σίτου ως ελάχιστη ποσότητα πιστοποιημένων σπόρων σποράς για το σκληρό σιτάρι είχαν καθοριστεί τα 8 κιλά ανά στρέμμα.

Ο συνολικός ετήσιος προϋπολογισμός της στήριξης ανέρχεται στα 27,6 εκατ. ευρώ για το 2010 και στα 28 εκατ. ευρώ για το 2011 και 2012.

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τον κανονισμό, δεν είναι δικαιούχοι της πρόσθετης ενίσχυσης σκληρού σίτου κατά τα έτη 2010, 2011 και 2012 όσοι γεωργοί συγχρηματοδοτούνται για τις ίδιες δράσεις και για το ίδιο έτος ενίσχυσης στο πλαίσιο της δράσης 2.2. του μέτρου 132 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007 - 2013.

Η ενδεικτική τιμή της πρόσθετης ενίσχυσης σκληρού σίτου ανέρχεται στα 90 ευρώ ανά εκτάριο, με βάση την απόφαση, ωστόσο το ακριβές ύψος της πρόσθετης ενίσχυσης σκληρού σίτου για κάθε έτος καθορίζεται με απόφαση του ΥΠΑΑΤ.

Οι παραγωγοί σκληρού σιταριού, προκειμένου να λάβουν την πρόσθετη στρεμματική ενίσχυση πρέπει να προσκομίζουν στην αρμόδια Διεύθυνση, μαζί με την αίτηση, πρωτότυπο αντίγραφο του τιμολογίου της συναλλαγής και επίσημες ετικέτες πιστοποίησης, που αντιστοιχούν στη χρησιμοποιηθείσα ποσότητα πιστοποιημένου σπόρου.

περισσότερα για το θέμα διαβάστε εδώ

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website