ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Απλοποιηση διαδικασίας για κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 13 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Απλοποιηση διαδικασίας για κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις Εκτύπωση E-mail
29 03 2010

Με πρωτοβουλία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Υφυπουργού, Μιχάλη Καρχιμάκη, μεταξύ των υπηρεσιακών παραγόντων των συναρμόδιων Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Υγείας και Περιβάλλοντος, με θέμα, τα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά τη διαδικασία έκδοσης άδειας, ίδρυσης και λειτουργίας των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναγνωρίστηκαν οι αντικειμενικές δυσχέρειες που προκύπτουν , όπως το αυξημένο κόστος και η χρονοβόρα διαδικασία και αποφασίστηκε να υπάρξουν συγκεκριμένες προτάσεις από τον τομέα ευθύνης των υπηρεσιών κάθε Υπουργείου, ώστε να δοθούν ουσιαστικές λύσεις που θΆ αντιμετωπίσουν το ζήτημα άμεσα και αποτελεσματικά.

 

Σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μιχάλης Καρχιμάκης τόνισε «Αναγνωρίζουμε το πρόβλημα και έχουμε τη βούληση να δώσουμε λύση. Κάθε υπηρεσία εξετάζει νέα μέτρα στον τομέα ευθύνης της και θα επανέλθουμε σύντομα με συγκεκριμένες προτάσεις. Στόχος μας είναι νΆ αντιμετωπίσουμε τη γραφειοκρατία δημιουργώντας μια πιο δίκαιη διαδικασία, προσφέροντας στήριξη και νέα κίνητρα στους κτηνοτρόφους». 

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website