ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Με φιλόδοξους στόχους αλλά χωρίς συμπαράσταση η ΕΝΑ Θεσσαλονίκης
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 13 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Με φιλόδοξους στόχους αλλά χωρίς συμπαράσταση η ΕΝΑ Θεσσαλονίκης Εκτύπωση E-mail
27 03 2010

Την Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010, οι Νέες και οι Νέοι Αγρότες Θεσσαλονίκης με την νέα σύνθεση του Διοικητικού τους Συμβουλίου διεπίστωσαν για μια ακόμα φορά:

1. «Αν ξύνεσαι και μπορείς να το κάνεις κάνε το. Αν ζητήσεις από άλλο να σε ξύσει, μπορεί να σε γδάρει ή να σε γαργαλίσει». Οι Νέοι Γεωργοί διαπιστώνουν, με τον ποιο τραγικό τρόπο, ότι πρέπει να ξυστούν κατ΄αρχήν μόνοι τους.

2. Η προσπάθεια να ενημερώσουν τους συμπολίτες που ψήφισαν και εξέλεξαν ως αντιπροσώπους τους στην αντιπροσωπευτική μας δημοκρατία, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στην ανάγκη επικοινωνίας μαζί τους. Παρέστη δι αντιπροσώπου ο Βουλευτής κ. Γεώργιος Αρβανιτίδης, ενώ οι βουλευτές κκ Σ. Αναστασιάδης και Α. Τζέκης ειδοποίησαν ότι δεν θα μπορούσαν να έρθουν.

3. Για αυτούς που είχαν την ευγένεια να ενημερώσουν τον πρόεδρο κ. Σ. Βογιατζή ή την Γραμματέα κα Ο. Παναγιωτίδου ή τον Αντιπρόεδρο κ. Α. Καλογιαννίδη, αλλά και για να δοθεί η ευκαιρία σε όσους ακόμα πιστεύουν στους πολιτικούς μας θεσμούς και την ανάγκη για λειτουργία τους, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νέων Αγροτών Θεσσαλονίκης απεφάσισε να πραγματοποιήσει μία ακόμα συνάντηση στην Σίνδο (Χώρος Χρυσό, 2310 798666), την Δευτέρα, 12 Απρ 2010, στις 21.00 (χωρίς τρακτέρ) με θέμα, μαζί με τα τρέχοντα, και την «ομηρία» του Προγράμματος Νέων Γεωργών.

4. Φοβούμενοι ότι τα προβλήματα θα συνεχίσουν, η Ένωση Νέων Αγροτών Θεσσαλονίκης, αποφάσισε τακτικές συναντήσεις στις 10/5/2010 (Βασιλικά), στις 14/6/2010 (Λητή) και 12/7/2010 (Ν. Μηχανιώνα) πέραν των εκτάκτων και πιθανές άλλης μορφής κινητοποιήσεις.

5. Οι ορισθέντες αντιπρόσωποι της ΕΝΑ Θεσσαλονίκης στην Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών κκ Σ.Βογιατζής και Α.Καμάρης θα μεταφέρουν τις απόψεις και θέσεις όλων στην Αθήνα, στις 9/5/2010.

6. Ασχέτως των εξελίξεων και κινητοποιήσεων, εν μέσω έντασης εργασίας και καλλιεργητικών φροντίδων, η ΕΝΑ Θεσσαλονίκης, προσδιόρισε από τώρα συνάντηση την Δευτέρα, 13 Σεπ 2010, για επαναξιολόγηση, έγκαιρα και πριν κάποιος ανόητος νομίσει ότι οι Νέοι Αγρότες κινητοποιούνται μόνο τον χειμώνα, όταν, όπως νομίζει κάποιος αδαής, δεν έχουν να κάνουν κάτι άλλο. Άλλωστε μέχρι τον Οκτ θα έχουν «κάνει ταμείο», όταν κλείνουν οι λογαριασμοί των επιδοτήσεων και έχουν συγκεντρωθεί οι περισσότεροι καλοκαιρινοί καρποί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΑ Θεσ/νίκης ευχαρίστησε για την παραχώρηση του χώρου τον Αντινομάρχη κ. Γ. Τσαμασλή και την Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Θεσ/νίκης για τις υπηρεσιακές πληροφορίες στην στασιμότητα στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών, όπου είναι «μπλοκαρισμένοι», χωρίς απάντηση, ή με απάντηση χωρίς καθορισμένο ποσό, 429 Νέες και Νέοι Γεωργοί της Θεσσαλονίκης.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website