ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Επίσημη παρουσίαση της Έκθεσης για την Κατάσταση του Περιβάλλοντος στη Μεσόγειο
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 20 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Επίσημη παρουσίαση της Έκθεσης για την Κατάσταση του Περιβάλλοντος στη Μεσόγειο Εκτύπωση E-mail
01 03 2010
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών/ Μεσογειακό Σχέδιο Δράσης (UNEP/ MAP) διοργανώνουν αύριο Τρίτη 2 Μαρτίου 2010, ημερίδα με θέμα την παρουσίαση της Έκθεσης για την Κατάσταση του Περιβάλλοντος στη Μεσόγειο.

    Στην εκδήλωση θα μιλήσει η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κα. Τίνα Μπιρμπίλη, η Αναπληρώτρια Συντονίστρια του UNEP/ MAP, κα. Maria Luisa Silva Mejias, καθώς και ο ειδικός γραμματέας Κεντρικής Υπηρεσίας Υδάτων, κ. Ανδρέας Ανδρεαδάκης. Θα υπάρξει χρόνος για ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

    Στο δεύτερο μέρος, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, την οποία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ/ ΝΕΤ Φίλιος Στάγκος, με επίκεντρο τη διαχείριση υδάτινων πόρων, την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, τη ρύπανση, τη βιοποικιλότητα, την ολοκληρωμένη διαχείριση παράκτιων ζωνών.

    Στο Μεσογειακό Σχέδιο Δράσης συνεργάζονται οι χώρες που βρίσκονται γύρω από την λεκάνη της Μεσογείου με σκοπό την προάσπιση του μεσογειακού θαλάσσιου και παράκτιου περιβάλλοντος, καθώς και την ενίσχυση περιφερειακών και εθνικών προγραμμάτων για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

    Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 π.μ, στο αμφιθέατρο του ΥΠΕΚΑ, Μεσογείων 119 (είσοδος από οδό Δ. Ρούσου)
All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website