ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ (Σ.Ε.Κ.) για την ΤΡΙΚΚΗ
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 33 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ (Σ.Ε.Κ.) για την ΤΡΙΚΚΗ Εκτύπωση E-mail
15 02 2010

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση που διοργάνωσε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ (Σ.Ε.Κ.) και το Συνεταιριστικό Εργοστάσιο Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ την Πέμπτη 11.2.2010 στα Τρίκαλα με την παρουσία πλήθους παραγωγών και εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας.

 

Κύριο θέμα αποτέλεσε η άνευ προηγουμένου επίθεση που δέχθηκαν προ ημερών οι συνεργαζόμενοι κτηνοτρόφοι του Συνεταιριστικού Εργοστασίου Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ και τα προϊόντα που παράγουν, από τοπικό επιχειρηματικό παράγοντα, με στόχο την απαξίωση και εν τέλει τον αφανισμό της "ΤΡΙΚΚΗ".

Ευτυχώς, η αντίδραση των κτηνοτρόφων και της Διοίκησης της Γαλακτοβιομηχανίας υπήρξε άμεση και του θέματος επιλήφθηκε ήδη η δικαιοσύνη.

 

Η πρωτοφανής επίθεση τόσο στο συνεταιριστικό θεσμό της πρωτογενούς παραγωγής γάλακτος όσο και στο ίδιο το Συνεταιριστικό Εργοστάσιο ΤΡΙΚΚΗ, βρήκε σθεναρή αντίσταση από την τοπική κοινωνία, η οποία εδώ και δεκαετίες έχει ταυτίσει τα προϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα και την υψηλή διατροφική τους αξία.

 

Ο ΣΕΚ θα στηρίζει με όλες τις δυνάμεις του τις Συνεταιριστικές Οργανώσεις και Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας κτηνοτροφικών προϊόντων, γιατί αυτό τελικά είναι προς όφελος τόσο των παραγωγών όσο και των καταναλωτών.

 

Ο ΣΕΚ καλεί επίσης την πολιτεία, το κράτος και τις υπηρεσίες του να ενεργοποιήσουν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς τους, έτσι ώστε να αποτρέπονται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και κερδοσκοπίας.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website