ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Η ΣΥΔΑΣΕ ζητά ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ για ΟΛΑ τα αγροτικά προϊόντα
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 16 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Η ΣΥΔΑΣΕ ζητά ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ για ΟΛΑ τα αγροτικά προϊόντα Εκτύπωση E-mail
19 01 2010

Με τη συμμετοχή της ΣΥΔΑΣΕ στις αγροτικές κινητοποιήσεις, θέλουμε να στείλουμε σε κάθε κατεύθυνση το μήνυμα, ότι οι έλληνες αγρότες μετράμε πλέον τα τελευταία όρια της αντοχής και της ανοχής μας. Η συνεχής αύξηση του κόστους παραγωγής, ο αυξανόμενος ανταγωνισμός στις διεθνείς αλλά και την εσωτερική αγορά, η όλο και πιο περιορισμένη αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, έχουν οδηγήσει και μας και ολόκληρες αγροτικές περιοχές σε δεινή οικονομική θέση. Σε σημείο που, όλο και περισσότεροι να είναι οι παραγωγοί, οι οποίοι αδυνατούν πλέον να επιβιώσουν και εγκαταλείπουν κατά κύματα την αγροτική δραστηριότητα.

Δεν πάει άλλο.

Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη να χαραχτεί μια Εθνική Αγροτική Πολιτική παράλληλα με την κοινοτική, με στόχο την βιώσιμη αγροτική εκμετάλλευση, τη ενεργή και αποτελεσματική στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, ώστε να κρατήσουμε τον αγρότη στη γη του, να ανανεώσουμε το γερασμένο έμψυχο δυναμικό της ελληνικής γεωργίας, να δώσουμε επιτέλους πνοή ανάπτυξης στην αγροτική μας οικονομία.

Γι΄ αυτό η ΣΥΔΑΣΕ με τη συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις διεκδικεί:  

- Άμεση εξόφληση των κοινοτικών επιδοτήσεων, ώστε ο αγροτικός μας κόσμος να μπορέσει να επιβιώσει και να συνεχίσει την αγροτική του δραστηριότητα, συμβάλλοντας τα μέγιστα και στην επιβίωση ολόκληρων περιοχών και κοινωνιών της υπαίθρου.

- Πάγωμα εγγεγραμμένων βραχυπρόθεσμων καλλιεργητικών δανείων για μία τριετία άτοκα και, μετατροπή τους σε μακροπρόθεσμα με μειωμένο επιτόκιο και εγγύηση δημοσίου. Το μέτρο να ισχύσει επίσης τα επόμενα δύο έτη και μέχρι το ύψος των 90.000? ανά δικαιούχο αρχηγό αγροτικής εκμετάλλευσης.

Και το σημαντικότερο:

- Θέσπιση ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗΣ ΤΙΜΗΣ για ΟΛΑ τα αγροτικά προϊόντα διότι, μόνον έτσι ο έλληνας αγρότης θα θωρακιστεί απέναντι στον κίνδυνο της συνεχούς μείωσης των τιμών παραγωγού, ή ακόμη και κατάρρευσης της αγοράς αγροτικών προϊόντων.

Ειδικότερα αυτό το τελευταίο αίτημα αποτελεί εδώ και καιρό πάγια θέση της ΣΥΔΑΣΕ. Γι΄ αυτό και η κορυφαία συνδικαλιστική Οργάνωση της χώρας, θα διεκδικήσει την ικανοποίησή του δυναμικά, ασυμβίβαστα και ανυποχώρητα.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website