ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Υπογραφή απόφασης εξαίρεσης κατεδάφισης αυθαίρετων κτισμάτων κτηνοπτηνοτροφικών μονάδων
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 2 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Υπογραφή απόφασης εξαίρεσης κατεδάφισης αυθαίρετων κτισμάτων κτηνοπτηνοτροφικών μονάδων Εκτύπωση E-mail
23 11 2009

Μετά από πρόταση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τη σύμφωνη γνώμη της Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνας Μπιρμπίλη, υπογράφτηκε σήμερα η απόφαση εξαίρεσης από τη κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων ή κτιριακών εγκαταστάσεων κτηνοπτηνοτροφικών μονάδων.  

 

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση προβλέπει παράταση της προθεσμίας κατάθεσης δικαιολογητικών για την έκδοση της έγκρισης περιβαλλοντικών όρων ή της τεχνικής έκθεσης που αφορούν κτιριακές εγκαταστάσεις κτηνοπτηνοτροφικών μονάδων μέχρι τη 31η Δεκεμβρίου 2010.

 

Σε δηλώσεις της, η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή τόνισε: «Ικανοποιούμε σήμερα ένα πάγιο αίτημα του κτηνοτροφικού κλάδου για την αναστολή της κατεδάφισης, παρατείνοντας για ένα χρόνο τη σχετική προθεσμία που έληγε στις 31/12/2009. Δίνεται έτσι επαρκής χρόνος σε όλους να προχωρήσουν στη νομιμοποίηση των κτισμάτων τους. Ταυτόχρονα, θα προχωρήσουμε πολύ σύντομα στην απλούστευση των διαδικασιών, εκσυγχρονίζοντας το γραφειοκρατικό και πολυδαίδαλο ισχύον καθεστώς για την έκδοση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας κτηνοπτηνοτροφικών μονάδων»

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website