ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΑΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 14 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΑΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ Εκτύπωση E-mail
04 08 2009

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης έλαβε σήμερα επιστολή από την Αλλοδαπή Οικονομική Εταιρεία (Foreign Economic Association) ZARUBEZHTSVETMET με την οποία του γνωστοποιήθηκε η απόφαση της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας να δοθεί εντολή από το αρμόδιο Υπουργείο Γεωργίας της Ρωσίας προς την ανωτέρω Εταιρεία για εισαγωγή δέκα χιλιάδων (10.000) κοντέινερ ελληνικής κομπόστας ροδάκινου.

Η εν λόγω δέσμευση, θα γνωστοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, προς κάθε κατεύθυνση, ώστε οι ενδιαφερόμενοι μεταποιητικοί φορείς – ιδιώτες και ενώσεις– να προχωρήσουν προς την υλοποίηση αυτής της εξαγωγικής δραστηριότητας από ελληνικής πλευράς.

Είναι αυτονόητο ότι υπό τις παρούσες συνθήκες λόγω και της αυξημένης ζήτησης της αγοράς της Ρωσίας και του μεγάλου όγκου αντίστοιχου εξαγώγιμου ελληνικού προϊόντος, διανοίγονται νέες δυνατότητες προώθησης της ελληνικής κομπόστας. Αλλά και η γνωριμία των καταναλωτών στο ευρύ πεδίο της ρωσικής αγοράς με το ελληνικό αυτό προϊόν, δημιουργεί από μόνο του προσδοκίες για τη διατήρηση και ενίσχυση αυτής της δυναμικής καλλιέργειας.

Από τη ρωσική πλευρά έγινε γνωστή η πρόθεση να υλοποιηθούν πρωτοβουλίες που θα αφορούν και σε άλλα ελληνικά αγροτικά προϊόντα, ενδεικτικά αναφέρουμε το ελαιόλαδο, το βούτυρο και τα αλιεύματα.

Επίσης πρέπει να επισημάνουμε ότι με υπευθυνότητα των ελλήνων παραγωγών, μεταποιητών και εξαγωγικών φορέων θα δοθεί μια νέα ώθηση στα αγροτικά μας προϊόντα, που ούτως ή άλλως η ποιοτική τους αναγνώριση στη ρωσική αγορά είναι δεδομένη.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website