ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Συνάντηση του Προεδρείου της ΠΑΣΕΓΕΣ με τον Υφυπουργό Οικονομίας κ. Λέγκα
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 376 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Συνάντηση του Προεδρείου της ΠΑΣΕΓΕΣ με τον Υφυπουργό Οικονομίας κ. Λέγκα Εκτύπωση E-mail
17 07 2009

Σε θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η σημερινή συζήτηση του Προεδρείου της ΠΑΣΕΓΕΣ κατά τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό Οικονομίας κ. Ν. Λέγκα.

 

Η ΠΑΣΕΓΕΣ έθιξε τα κύρια ζητήματα της κρίσης που αντιμετωπίζουν οι αγροτικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις και ζήτησε την ισότιμη αντιμετώπισή τους με τις άλλες μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας, κυρίως στα ζητήματα της παροχής εγγύησης του ελληνικού δημοσίου προς τα πιστωτικά ιδρύματα, έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν στις εξαιρετικά δυσμενείς επιπτώσεις που υφίστανται από την κρίση στην αγροτική οικονομία και όχι μόνο.

 

Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα ικανοποιήσει το αίτημα αυτό εντάσσοντας σε προσεχή ρύθμιση για την παροχή εγγύησης του ελληνικού δημοσίου και τις αγροτικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, που αντικειμενικά πληρούν όρους και προϋποθέσεις βιωσιμότητας. Συζητήθηκε επίσης, το θέμα της ρύθμισης των οφειλών προς το Δημόσιο που αντιμετωπίζουν ορισμένες Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών και για το σκοπό αυτό, με μόνη την προϋπόθεση της συγχώνευσης τους με άλλες υγιείς Συνεταιριστικές Οργανώσεις, η ΠΑΣΕΓΕΣ θα προτείνει στον Υφυπουργό ευνοϊκή πρόταση για τη ρύθμισή τους.

 

Τέθηκε, τέλος, το θέμα της παράτασης του άτοκου δάνειου προς τις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών για την συγκέντρωση των δημητριακών έτους 2008, γεγονός που φαίνεται να αντιμετωπίζεται θετικά  από την πλευρά του κ. Υφυπουργού, έτσι ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα που έχει ήδη υποβάλει η ΠΑΣΕΓΕΣ.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website