ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Ενοποιήθηκαν όλες οι αγορανομικές διατάξεις
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 16 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Ενοποιήθηκαν όλες οι αγορανομικές διατάξεις Εκτύπωση E-mail
06 07 2009
Υπεγράφη σήμερα από τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Γ. Βλάχο η Αγορανομική Διάταξη υπΆ αρ. 7/2009 με την οποία κωδικοποιούνται σε ενιαίο κείμενο όλες οι ισχύουσες σήμερα Αγορανομικές Διατάξεις και καταργείται η μέχρι σήμερα κωδικοποιημένη Αγορανομική Διάταξη 14/1989.

Με αφορμή την υπογραφή της νέας κωδικοποιητικής Αγορανομικής Διάταξης ο υφυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα γυρίζουμε σελίδα στην ιστορία της διαμόρφωσης του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας της αγοράς. Πιστοί στις δεσμεύσεις μας απέναντι στον επιχειρηματικό κόσμο για την απλούστευση του κανονιστικού περιβάλλοντος της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ανακωδικοποιούμε, σήμερα, μετά από είκοσι χρόνια από την τελευταία κωδικοποίηση, το ισχύον αγορανομικό κανονιστικό πλαίσιο, εκδίδοντας μια νέα κωδικοποιητική Αγορανομική Διάταξη.

Με τη νέα αυτή Διάταξη τροποποιούμε και βελτιώνουμε τις ισχύουσες ρυθμίσεις, εκσυγχρονίζοντας το θεσμικό πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της αγοράς. Η Διάταξη αυτή υπήρξε προϊόν μακράς διαβούλευσης με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και ενσωματώνει σειρά αιτημάτων τους, και επιπλέον τις αλλαγές που έχουν γίνει κατά καιρούς, από το 1992 έως σήμερα, για την εναρμόνιση της ελληνικής αγορανομικής νομοθεσίας με τις διατάξεις του Δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καθιέρωση του καθεστώτος της ελεύθερης αγοράς με την ελεύθερη διακίνηση αγαθών και παροχή υπηρεσιών.

Με τη νέα κωδικοποίηση διευκολύνουμε όλους τους εφαρμοστές της αγορανομικής νομοθεσίας, επιχειρηματίες, ελεγκτικές υπηρεσίες, δικαστήρια αλλά και τους καταναλωτές ως προς την ενημέρωση τους σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της αγορανομικής νομοθεσίας.

Πιστεύουμε ότι η νέα κωδικοποιητική Αγορανομική Διάταξη θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο για όλους όσους θέλουν μια αγορά που λειτουργεί με σαφείς, σύγχρονους κανόνες, μια υγιή αγορά.»

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website