ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Το Γεωγραφικό Δίκτυο Ποιότητας ΒΕΡΓΙΝΑ προχωρά
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 19 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Το Γεωγραφικό Δίκτυο Ποιότητας ΒΕΡΓΙΝΑ προχωρά Εκτύπωση E-mail
19 06 2009

Την Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2009, στον Ξενώνα ΟΛΥΜΠΙΑ, στην Βεργίνα Ημαθίας, συναντήθηκαν επιχειρηματίες της παραποτάμιας περιοχής του Αλιάκμονα, από την Ημαθία και αποφάσισαν να προτείνουν σε όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής την σύσταση Γεωγραφικού Δικτύου Επιχειρήσεων Ποιότητας με έδρα την Βεργίνα της Ημαθίας και προτεινόμενο διακριτικό τίτλο «ΔΙΚΤΥΟ ΒΕΡΓΙΝΑ».

Την Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2009, στις 6 μμ (18.00), στον ξενώνα ΕΥΡΙΔΙΚΗ (Αργυρούλα & Κώστας Κατσιγιαννόπουλος-6972407435 & 23310 92502) προσκαλούνται όλοι όσοι επιθυμούν την ίδρυση Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με έδρα την Βεργίνα και πιθανούς σκοπούς μεταξύ άλλων: Την υποστήριξη της αύξησης της ζήτησης των Επιχειρήσεων Ειδικής Τουριστικής Υποδομής και των συμπληρωματικών τους, Την υποστήριξη του συντονισμού, των συνεργασιών και του συνεργατισμού των επιχειρηματιών της περιοχής, Την διευκόλυνση ανταλλαγής εμπειριών, Την υποστήριξη τεκμηρίωσης για θέματα που τους απασχολούν και Την διαμόρφωση προδιαγραφών ποιότητας και την πιστοποίηση τους.

Το Γεωγραφικό Δίκτυο Ποιότητας θα μπορούσε να: Ενισχύει την λειτουργία σχημάτων προώθησης Τοπικής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και της ενδογενούς Τοπικής Ανάπτυξης στην ύπαιθρο, Θεωρεί πρωτεύουσα συνθήκη την εξασφάλιση ποιότητας ζωής και πολιτισμού στους κατοίκους της υπαίθρου, Υποστηρίζει την εξασφάλιση αειφορίας και βιωσιμότητας τόσο στον τουρισμό, όσο και στις επιχειρήσεις ειδικής τουριστικής υποδομής, Προωθεί την οριζόντια διασύνδεση των τοπικών δομών & μικροκοινωνιών, Δίνει ιδιαίτερη σημασία στον άνθρωπο (και τις ανθρώπινες σχέσεις) έναντι της αγοράς και Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την προστασία, ανάδειξη & βελτίωση του περιβάλλοντος (φυσικού, οικονομικού, κοινωνικού, πολιτιστικού, τεχνολογικού κλπ).

Για την επίτευξη των σκοπών της η αμκε ΒΕΡΓΙΝΑ, ενδεικτικά, θα μπορούσε ίσως να: Συνεργάζεται με φορείς-οργανισμούς-υπηρεσίες-επιχειρήσεις-ομάδες πολιτών, άτομα και άλλες δομές. Σχεδιάζει & υλοποιεί παρουσιάσεις, εκθέσεις, εκδηλώσεις και συνέδρια. Διοργανώνει προγράμματα ανταλλαγών και επισκέψεων. Συντάσσει προτάσεις επίλυσης προβλημάτων των επιχειρηματιών μελών της. Συμμετέχει σε επιτροπές, ομάδες ή άλλης μορφής εκπροσωπήσεις. Προωθεί τις συνεργασίες, τις δικτυώσεις, τον συνεργατισμό και τις συμβολαιακές σχέσεις για την εξασφάλιση μεγεθών κλίμακας σε εθνικό ή διεθνικό επίπεδο. Εκπονεί, διαχειρίζεται, υλοποιεί, αξιολογεί τοπικά, περιφερειακά, εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα-πρωτοβουλίες. Εκδίδει ή συμμετέχει στην έκδοση βιβλίων, περιοδικών, εντύπων κλπ. Συμβάλει στην διαμόρφωση τουριστικών «πακέτων» και «διαδρομών». Αξιοποιεί όλες της δυνατότητες πληροφόρησης-επικοινωνίας και προβολής.

Στις 24 Αυγ, στις 18.00, στο Κέντρο Ιππικής Ψυχαγωγίας «Κτήμα Σακαλή» στον Τρίλοφο Ημαθίας (6978770764) θα συναντηθούν όσοι θα δηλώσουν ότι θα συμμετέχουν στο Γεωγραφικό Δίκτυο Ποιότητας ΒΕΡΓΙΝΑ για να προσδιορίσουν τις προδιαγραφές συνεργασίας, αρχιτεκτονικής, εξοπλισμού, υπηρεσιών, γαστρονομίας, περιβάλλοντος & πολιτιστικών.

Άλλωστε η Ομάδα Πρωτοβουλίας με την τεχνική υποστήριξη του ΑγρΟραμα επεσήμανε τα κυριότερα στοιχεία που δίνουν την ταυτότητα της παραποτάμιας περιοχής, έχει ήδη συγκεντρώσει τις προτάσεις για το Σχέδιο Δράσης της αμκε ΔΙΚΤΥΟ ΒΕΡΓΙΝΑ, που θα είναι έτοιμο μαζί με το Επιχειρηματικό Σχέδιο μέχρι τις 27 Σεπ 2009.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website