ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Δήλωση του Σ. ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ για το πρόστιμο των 244 εκατ. ευρώ που επιβλήθηκε στη χώρα μας από την Ε.Ε.
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 48 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Δήλωση του Σ. ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ για το πρόστιμο των 244 εκατ. ευρώ που επιβλήθηκε στη χώρα μας από την Ε.Ε. Εκτύπωση E-mail
12 06 2009
Δήλωση του Σ. ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ για το πρόστιμο των 244 εκατ. ευρώ που επιβλήθηκε στη χώρα μας από την Ε.Ε. για κακοδιαχείριση στο ΟΣΔΕ 1999-2004

 

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στη χώρα μας, ύψους 244 εκατ. ευρώ, για κακοδιαχείριση στο ΟΣΔΕ, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σωτήρης Χατζηγάκης δήλωσε τα εξής:

«Το πρόστιμο αυτό των 244 εκατ. ευρώ αφορά την περίοδο που στη διακυβέρνηση της χώρας ήταν το ΠΑΣΟΚ. Αφορά την περίοδο 1999-2004.

ΕπΆ ευκαιρίας θέλω να πω ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων χειρίζεται με ιδιαίτερη ευαισθησία όλο το σύστημα ΟΣΔΕ. Όπως ξέρετε οι κατΆ επάγγελμα αγρότες και ένα μεγάλο μέρος συνταξιούχων αγροτών απαλλάσσεται της καταβολής για την αίτηση για το ΟΣΔΕ, ήδη έχει ομαλοποιηθεί, παρΆ όλες τις προσπάθειες και από πλευράς αντιπολίτευσης και από πλευράς ορισμένων αγροτικών παραγόντων να παρεμποδίσουν και να εκμεταλλευτούν τον έλληνα αγρότη.

Υπογραμμίζουμε για μια ακόμη φορά, με συνέπεια θα ολοκληρώσουμε το σύστημα του ΟΣΔΕ ώστε πράγματι επιδοτήσεις να παίρνουν οι πραγματικοί αγρότες, έτσι ώστε ο αγρότης να μη ζημιώνεται και όποιος συνεχίσει να χρησιμοποιεί μεθόδους που βαίνουν εις βάρος του αγροτικού κόσμου θα στέλνεται στον εισαγγελέα».

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website