ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow H ΣΥΔΑΣΕ για την ενεργοποίηση και ψηφιοποίηση των δικαιωμάτων
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 23 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
H ΣΥΔΑΣΕ για την ενεργοποίηση και ψηφιοποίηση των δικαιωμάτων Εκτύπωση E-mail
27 05 2009
Η ΣΥΔΑΣΕ καλεί τις ΕΑΣ της χώρας να καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα η διαδικασία ενεργοποίησης και ψηφιοποίησης των δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης.

Οι έλληνες αγρότες στο σύνολό τους αγκαλιάζουν και στηρίζουν την ύπαρξη και λειτουργία των ΕΑΣ, αναγνωρίζοντας ότι αυτές συνιστούν εργαλείο προάσπισης  του αγροτικού εισοδήματος. Για το λόγο αυτό μάλιστα ο αγροτικός κόσμος επικρότησε, μέχρι σήμερα, την πολιτική ανάθεσης στις ΕΑΣ του έργου ενεργοποίησης των δικαιωμάτων.

Η ΣΥΔΑΣΕ καλεί όλες τις ΕΑΣ να προχωρήσουν στην ενεργοποίηση των δικαιωμάτων των αγροτών της περιοχής τους, ακολουθώντας τους όρους και τους κανόνες που το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχουν εγκρίνει.

Η μη χρέωση των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών και των συνταξιούχων του OΓΑ που διαθέτουν το 50% και πλέον των εσόδων τους από αγροτική εκμετάλλευση, αποτελεί πολιτική της Ελληνικής Πολιτείας υπέρ των αγροτών, την οποία αναγνωρίζουμε και οι ΕΑΣ οφείλουν να σεβαστούν και εφαρμόσουν.

Είναι προς το συμφέρον όλων, η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ αγροτών και συνεταιριστικών οργανώσεων να οικοδομείται συνεχώς και αμφίδρομα. Κομματικές σκοπιμότητες ή ευκαιριακή αντίληψη των πραγμάτων βλάπτουν και υπονομεύουν την προσπάθεια που όλοι μας καταβάλουμε.

Τελευταία ενημέρωση: ( 11 06 2009 )
All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website