ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΙΛΤΙΔΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ Γ.Τ. ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 19 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΙΛΤΙΔΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ Γ.Τ. ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ Εκτύπωση E-mail
27 05 2009

Με απόφαση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνου Κιλτίδη τροποποιείται η υπΆ αριθ. Υπουργική απόφαση 303061/7505/28-6-2007 και παρατείνεται για είκοσι τέσσερις μήνες η ισχύς του εθνικού μέτρου απαγόρευσης εμπορίας και απελευθέρωσης στο περιβάλλον σπόρων των γενετικά τροποποιημένων υβριδίων αραβοσίτου που φέρουν τη γενετική τροποποίηση ΜΟΝ 810.

Στην τροποποιημένη απόφαση περιλαμβάνονται τα υβρίδια αραβοσίτου που φέρουν τη γενετική τροποποίηση ΜΟΝ 810 και είναι εγγεγραμμένα στην 27η πλήρη έκδοση του Κοινού Καταλόγου ποικιλιών γεωργικών φυτικών ειδών, όπως έχει τροποποιηθεί έως τις 24 Μαρτίου 2009 με τα σχετικά συμπληρώματα του εν λόγω Καταλόγου.

Μετά την τροποποίηση του σχετικού πίνακα της απόφασης 303061/7505/28-6-2007, ο συνολικός αριθμός των υπό απαγόρευση υβριδίων αραβοσίτου ΜΟΝ 810 ανέρχεται σε εκατό, με την προσθήκη είκοσι επτά νέων υβριδίων και τη διαγραφή ενός υβριδίου αραβοσίτου, λόγω της διαγραφής του από τον Κοινό Κατάλογο ποικιλιών γεωργικών ειδών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τελευταία ενημέρωση: ( 11 06 2009 )
All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website