ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Η απάντηση της ΠΑΣΕΓΕΣ για το ΟΣΔΕ στο ΥΠΑΑΤ
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 24 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Η απάντηση της ΠΑΣΕΓΕΣ για το ΟΣΔΕ στο ΥΠΑΑΤ Εκτύπωση E-mail
12 05 2009

Mε αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σ. Χατζηγάκης εκτός από ανήμπορος να υλοποιήσει την κυβερνητική πολιτική και τις δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού, με τις σημερινές δηλώσεις, εμφανίζεται και ανεύθυνος, αλλά και πολιτικά κουτοπόνηρος.

«Ανήμπορος» γιατί μέχρι στιγμής το μόνο που έχει καταφέρει είναι να ψηφίσει μια τροπολογία στη Βουλή και να τη δημοσιεύσει στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Δεν έχει συνάψει σύμβαση έργου, δεν υπάρχει προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο και δεν ξέρουμε ακόμη, ποιοι είναι οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και ποιοι όχι.

«Ανεύθυνος» γιατί δεν έχει συνείδηση του χρόνου και των καταληκτικών ημερομηνιών (15 Μαϊου 2009), αλλά και των συνεπειών, που μπορεί να προκύψουν από τις χρονικές καθυστερήσεις για τις οποίες έχει ο ίδιος την ευθύνη.

«Πολιτικά κουτοπόνηρος» γιατί προσπαθώντας να αποποιηθεί τις ευθύνες του ενεργοποιεί κοινωνικούς αυτοματισμούς επιχειρώντας να στρέψει τους αγρότες κατά των Ενώσεων.

Θα θέλαμε λοιπόν να γνωρίζουν οι έλληνες αγρότες αλλά και όλοι οι δικαιούχοι επιδοτήσεων καθώς και η κοινή γνώμη, ότι  τι θα έπραττε το συνεταιριστικό κίνημα στην απραξία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το έχουμε γνωστοποιήσει στον Υπουργό από τις 29 Απριλίου 2009 και δεν υπήρξε στοιχειώδης απάντηση και παραμικρή αντίδραση.

Ουσιαστικά υπήρξε πλήρης σιωπηρή αποδοχή των αιτιάσεών μας.

Τέλος, αυτό, που έχουμε να επισημάνουμε προς την Κυβέρνηση και τον Υπουργό, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους να υλοποιούν την εξαγγελθείσα πολιτική τους, όταν πληρώνουν το λογαριασμό. Ας τον πληρώσουν πρώτα.

Ωστόσο, το συνεταιριστικό κίνημα θα συνεχίσει το έργο της ενεργοποίησης – ψηφιοποίησης (αγροτικό κτηματολόγιο) δίδοντας τη μάχη απέναντι στο χρόνο, για να πάρουν οι αγρότες αυτά, που δικαιούνται.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website