ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Συμφωνεί στην παράταση εθνικών προγραμμάτων αναδιάρθρωσης βαμβακιού το Ευρωκοινοβούλιο
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 15 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Συμφωνεί στην παράταση εθνικών προγραμμάτων αναδιάρθρωσης βαμβακιού το Ευρωκοινοβούλιο Εκτύπωση E-mail
23 04 2009
Το πράσινο φως στην πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παράταση των εθνικών προγραμμάτων αναδιάρθρωσης του τομέα του βαμβακιού στην Ελλάδα και την Ισπανία έδωσε η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, χθες 22 Απριλίου, με μια έκθεση διαβούλευσης που υιοθέτησε με μεγάλη πλειοψηφία.

Συγκεκριμένα, υπερψηφίστηκε χωρίς συζήτηση η εισήγηση της ευρωβουλευτού María Isabel Salinas García, του Σοσιαλιστικού Ευρωπαϊκού Κόμματος, η οποία είχε ήδη εγκριθεί από την Επιτροπή Γεωργία και Ανάπτυξης της Υπαίθρου, του ευρωκοινοβουλίου.
Η πρόταση της Επιτροπής επιδιώκει να δώσει στα κράτη μέλη τη δυνατότητα να παρουσιάσουν πρόγραμμα διάρκειας οκτώ ετών, δηλαδή για την περίοδο 2010 - 2017.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον εν ισχύ κανονισμό, η διάρκεια του προγράμματος είναι τετραετής.
Παράλληλα, αν εγκριθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, η νέα πρόταση θα επιτρέψει στις εκκοκκιστικές μονάδες που δεν αξιοποιήθηκαν τη διετία 2005-2006 να αποκτήσουν δικαίωμα στην ενίσχυση.
Πάντως, η πρόταση της Επιτροπής δεν αυξάνει το ποσό του ετήσιου προϋπολογισμού που έχουν στην διάθεση τους η Ελλάδα και η Ισπανία για τα προγράμματα αναδιάρθρωσης.
Όσον αφορά την Ελλάδα, η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση του ελληνικού προγράμματος για την περίοδο 2010 - 2013 ανέρχεται σε 4 εκατομμύρια ευρώ.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website