ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Η ΑΤΕbank πρωταγωνιστεί στην χορήγηση δανείων μέσω ΤΕΜΠΕ με 23% μερίδιο στις εγκρίσεις
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 23 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Η ΑΤΕbank πρωταγωνιστεί στην χορήγηση δανείων μέσω ΤΕΜΠΕ με 23% μερίδιο στις εγκρίσεις Εκτύπωση E-mail
18 03 2009

Περίεργη, εάν όχι σκόπιμη πρέπει να θεωρήσει κανείς την επιλεκτική πίεση που ασκείται προς την ΑΤΕbank, για τη χορήγηση δανείων στήριξης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μέσω του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ).

Όπως επανειλημμένα έχει ανακοινώσει η ΑΤΕbank, λειτουργώντας στο πλαίσιο του τραπεζικού ανταγωνισμού και με κοινωνική ευαισθησία, πρωταγωνιστεί στο πρόγραμμα χορηγώντας πρώτη από όλες τις τράπεζες, από το Δεκέμβριο του 2008, κεφάλαια κίνησης σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Μέχρι σήμερα έχει εγκρίνει το μεγαλύτερο αριθμό αιτημάτων στο Τραπεζικό σύστημα. Έχει υποδεχθεί αιτήσεις δανείων από 11.700 επιχειρήσεις, ύψους 1,2 δισ ευρώ και έχει ήδη εγκρίνει 6.700 δάνεια ύψους 500 εκατ. ευρώ.

Με σκοπό την έγκαιρη αντιμετώπιση 5.000 αιτημάτων που έχουν ήδη υποβληθεί, και ταυτόχρονα την εξυπηρέτηση, κατά προτεραιότητα, των υφιστάμενων πελατών της, η Τράπεζα ανακοίνωσε ότι αιτήματα από πελάτες άλλων Τραπεζών θα εξετασθούν μετά την ολοκλήρωση της διεκπαιρέωσης των υφιστάμενων αιτημάτων. Κάθε άλλη απόφαση θα ήταν σε βάρος των πελατών της τράπεζας.

Η ΑΤΕbank, με μηδενική συμμετοχή στη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων πριν λίγα χρόνια, και με αφετηρία ένα μερίδιο αγοράς 3,5% στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σήμερα, υπερβάλλει εαυτόν διαμορφώνοντας μερίδιο 23% στις εγκρίσεις ΤΕΜΠΜΕ.

Εάν οι τράπεζες, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΤΕΜΠΜΕ είχαν ανταποκριθεί, ως όφειλαν, αναλογικά κατά το ήμισυ σε σχέση με την ΑΤΕbank, είναι βέβαιο ότι θα είχαν επιτευχθεί άμεσα οι στόχοι του προγράμματος. Κατά συνέπεια, για να αποδειχθεί εύστοχη κάθε καλόπιστη κριτική θα πρέπει να απευθυνθεί στον κατάλληλο αποδέκτη. Κάθε άλλη εκμετάλλευση του θέματος υπηρετεί άλλους σκοπούς, είναι άδικη, υποκριτική και παράλογη.

Η ΑΤΕbank πρωτοπορεί και περισσότερο από ποτέ, αποδεικνύει καθημερινά με πράξεις τη συνεισφορά της στην ομαλοποίηση της αγοράς και στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης στη χώρα μας.

Ελπίζουμε ότι η πίεση που ασκείται επιλεκτικά προς την ΑΤΕbank από ορισμένους κύκλους, θα ασκηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση, δηλαδή προς τα άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που μένουν, επιλεκτικά, στο απυρόβλητο.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website