ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Άρχισαν οι διαδικασίες υλοποίησης των μέτρων για τη στήριξη και ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 10 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Άρχισαν οι διαδικασίες υλοποίησης των μέτρων για τη στήριξη και ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος Εκτύπωση E-mail
23 01 2009

Δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

κ. Σωτήρη Χατζηγάκη

 

 Στο πλαίσιο των άμεσων ενεργειών για την υλοποίηση των χθεσινών εξαγγελιών και της διαδικασίας εξειδίκευσης των μέτρων στήριξης και ενίσχυσης του εισοδήματος του αγροτικού κόσμου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σωτήρης Χατζηγάκης δήλωσε τα εξής:

 «Υπεγράφη η διυπουργική απόφαση για τη χρηματοδότηση του ΕΛΓΑ με τα 425 εκατ. ευρώ, για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος. Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα αρχίζει η υλοποίηση του πρωτοφανούς πακέτου στήριξης των αγροτών μας.

 Οι διαδικασίες είναι ξεκάθαρες και γνωστές.

Από τη Δευτέρα οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ και του Υπουργείου θα είναι στη διάθεση των αγροτών για ενημέρωση και διευκόλυνσή τους. Συνεπώς, δεν ισχύει ότι δεν γνωρίζουν και δεν έχουν πειστεί για το ύψος των χρημάτων που θα πάρουν. Επομένως, από σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες και δήθεν προσχήματα.

 Θέλω, επίσης, να διευκρινίσω για ακόμη μια φορά ότι το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ δεν συνδέεται με καμιά άλλη παροχή ή πληρωμή που δικαιούνται οι αγρότες. Για παράδειγμα, η συνδεδεμένη ενίσχυση στο βαμβάκι (57 ευρώ στο στρέμμα) θα δοθεί εντός διμήνου.

 Όσον αφορά τα γενικότερα και ουσιαστικότερα αιτήματα των αγροτών, δηλώνω ότι τώρα αρχίζει ο διάλογος για την επίλυσή τους. Η Επιτροπή από την Καρδίτσα μου έθεσε σοβαρά αιτήματα. Τους κάλεσα ν’ αγωνιστούμε μαζί για την επίλυσή τους. Σήμερα, απλά έκλεισε το κεφάλαιο ενίσχυσης του αγροτικού εισοδήματος». 

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website