ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow ΠΟΓΕΔΥ: To ΥΠ.Α.Α. γίνεται ουσιαστικά ΥΠ.Α.Α.Τ.
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 13 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
ΠΟΓΕΔΥ: To ΥΠ.Α.Α. γίνεται ουσιαστικά ΥΠ.Α.Α.Τ. Εκτύπωση E-mail
21 01 2009

Με τις σημερινές εξαγγελίες των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κου Σωτήρη Χατζηγάκη και Ανάπτυξης κου Κωστή Χατζηδάκη για την άμεση μεταφορά του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το Υπουργείο γίνεται ουσιαστικά και Τροφίμων, όπως είχε δεσμευτεί και ο Πρωθυπουργός της χώρας μας.

Οι Γεωτεχνικοί χαιρετίζουν την εξαγγελία αυτή που έρχεται να πραγματοποιηθεί μετά από μακροχρόνιους συνδικαλιστικούς αγώνες.

Η μεταφορά αυτή του ΕΦΕΤ, όταν ολοκληρωθεί, θα αποτελέσει σταθμό στη διασφάλιση της υγιεινής και τις ασφάλειας των τροφίμων.

Θα σταματήσει ο διασυρμός της χώρας μας στα όργανα της Ε.Ε. και θα εκλείψει ο κίνδυνος επιβολής μέτρων για την παραγωγή και διακίνηση τροφίμων χωρίς προϋποθέσεις οι οποίες προστατεύουν την υγεία των καταναλωτών.

Η ενοποίηση των ελέγχων και η υπαγωγή τους στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πέραν της αναγκαιότητας που επιβάλουν οι Κανονισμοί της Ε.Ε. διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα των ελέγχων και την καλύτερη αξιοποίηση της υφιστάμενης υποδομής και του επιστημονικού προσωπικού της χώρας μας.

Οι Γεωτεχνικοί είναι αποφασισμένοι να συνδράμουν και να στηρίξουν την προοπτική αυτή γιατί είναι προς όφελος των αγροτών, των παραγωγών τροφίμων και των καταναλωτών.

Βέβαια όλα θα κριθούν από τη στήριξη που θα δώσει στη συνέχεια το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και η Κυβέρνηση.


Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ.
All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website