ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Η ΓΕΣΑΣΕ για τις αγροτικές κινητοποιήσεις
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 15 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Η ΓΕΣΑΣΕ για τις αγροτικές κινητοποιήσεις Εκτύπωση E-mail
21 01 2009

Μαχητική απάντηση στην κυβέρνηση για την αντιαγροτική πολιτική της δίνουν οι έλληνες αγρότες με τις μαζικές κινητοποιήσεις τους και τα μπλόκα που ξεκίνησαν από τη μία άκρη της Ελλάδας μέχρι την άλλη .

Από την Θράκη μέχρι την Κρήτη οι αγρότες διατρανώνουν την θέλησή τους να προασπίσουν το εισόδημά τους και το δικαίωμα να συνεχίσουν να ζουν και να εργάζονται στην ύπαιθρο , στέλνοντας σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η ανοχή τους έχει πλέον εξαντληθεί.

«Φτάνει πια η κοροϊδία , επιτέλους δείξτε έμπρακτο ενδιαφέρον και όχι μόνο λόγια», τονίστηκε στα συλλαλητήρια όπου επίσης επισημάνθηκε ότι μόνοι κερδισμένοι από την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης είναι τα κερδοσκοπικά κυκλώματα που λυμαίνονται ανενόχλητα τον αγροτικό τομέα. Είναι ενδεικτικό ότι φέτος για δεύτερη χρονιά μέσα στην τελευταία 5ετία έχουν καταρρεύσει πλήρως οι αγροτικές τιμές , με την κυβέρνηση απλώς να παρακολουθεί και να μην αντιδρά αποτρέποντας την καταλήστευση του αγροτικού εισοδήματος.

Τα στελέχη της ΓΕΣΑΣΕ που συμμετέχουν ενεργά στα συλλαλητήρια τόνισαν ότι εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ έχουν πλέον μεταφερθεί από τις τσέπες των αγροτών στα ποικιλώνυμα κερδοσκοπικά συμφέροντα , δημιουργώντας στην ύπαιθρο μια εικόνα φτώχειας και ερήμωσης.

Η ΓΕΣΑΣΕ καλεί τους αγρότες να μην υποστείλουν τις σημαίες του αγώνα και να αγνοήσουν τα τυχόν μεγάλα λόγια που θα πει και πάλι η κυβέρνηση.

Ταυτόχρονα καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της ανακοινώνοντας δεσμευτικά και άμεσα μέτρα στήριξης του εισοδήματος , ικανοποιώντας τα αιτήματα του συντεταγμένου αγροτικού κινήματος. Παράλληλα , επισημαίνει ότι δεν θα ανεχθεί μικροκομματικά παιχνίδια διαφορετικής αντιμετώπισης επιμέρους περιοχών ή προϊόντων . 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΣΑΣΕ

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website