ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Το ΓΕΩΤΕΕ Αν. Μακεδονίας για τις παράνομες εισαγωγές λιπασμάτων και πολλαπλασιαστικού υλικού
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 21 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Το ΓΕΩΤΕΕ Αν. Μακεδονίας για τις παράνομες εισαγωγές λιπασμάτων και πολλαπλασιαστικού υλικού Εκτύπωση E-mail
23 12 2008

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της πολιτείας σε θέματα πρωτογενούς παραγωγής και θέλοντας να προασπίσει την αγροτική παραγωγή στο χώρο ευθύνης του, τα συμφέροντα των μελών του αλλά και τα συμφέροντα των αγροτών, διοργάνωσε σύσκεψη στα γραφεία του Επιμελητηρίου με θέμα «Παράνομες εισαγωγές λιπασμάτων και πολλαπλασιαστικού υλικού από γειτονικές χώρες (Τουρκία, Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια)» την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΚΕΠΠΥΕΛ) των Νομών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΚΕΠΠΥΕΛ Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, εκπρόσωποι εταιριών που δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια μας (Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων, LIFE T, AMBIOS), οι Σύλλογοι Γεωπόνων Αν. Μακεδονίας (Σύλλογος Επαγγελματιών & Εμπόρων Γεωργικών Εφοδίων, Πτυχ. Γεωπόνων και Τεχν. Γεωπονίας Ν. Σερρών και ο Σύλλογος Γεωπόνων Ν.Καβάλας), μέλη της Δ.Ε. του παραρτήματος και ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. κ. Χρήστος Μέγκλας.

Στη σύσκεψη, την οποία διεύθυνε ο πρόεδρος του παραρτήματος κ. Χαράλαμπος Χρυσανίδης, εξετάστηκαν όλες οι πτυχές του ζητήματος, κατατέθηκαν απόψεις και προτάσεις και αποφασίστηκε η από κοινού δράση όλων των ανωτέρω φορέων με ενέργειες και δράσεις, οι οποίες θα υλοποιηθούν τις επόμενες μέρες. Πρόκειται για ένα θέμα πολυδιάστατο, το οποίο αφορά αρκετά υπουργεία, και η σωστή διευθέτηση του, θα εξασφαλίσει την ασφάλεια των παραγόμενων γεωργικών προϊόντων, την υγεία των καταναλωτών, την προστασία του περιβάλλοντος, το εισόδημα των παραγωγών και των εμπόρων του κλάδου και τέλος την αειφορική προοπτική της Ελληνικής Γεωργίας, η οποία απειλείται από τις ανεξέλεγκτες και χωρίς έλεγχο εισαγωγές λιπασμάτων και πολλαπλασιαστικού υλικού από αυτές τις χώρες. Εισαγωγές, οι οποίες με τον τρόπο που γίνονται ως τώρα, προκαλούν και απώλεια εσόδων για τον κρατικό προϋπολογισμό.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website