ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Ο ΣΕΚ ζητά την άμεση λήψη μετρων για την κτηνοτροφία
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 16 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Ο ΣΕΚ ζητά την άμεση λήψη μετρων για την κτηνοτροφία Εκτύπωση E-mail
19 11 2008

Ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, τους Αρχηγούς των Κομμάτων, τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απαιτεί την άμεση λήψη μέτρων για την επιβίωση των κτηνοτρόφων της χώρας.

Ζητάμε την κάλυψη από το Δημόσιο των άτοκων δανείων που χορηγήθηκαν με εγγύησή του. Τα υπόλοιπα δάνεια να ρυθμιστούν ως εξής: πάγωμα των χρεών για τρία χρόνια άτοκα. Μετά την τριετή ρύθμιση τους με χαμηλό επιτόκιο για 10 χρόνια.

Άμεση ενίσχυση των κτηνοτρόφων με 50?/προβατίνα και αίγα και 250?/αγελάδα και χοιρομητέρα, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το κόστος αγοράς ζωοτροφών που έχει εκτιναχθεί στα ύψη.

Ριζική αντιμετώπιση των ελληνοποιήσεων κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων με την εφαρμογή νέου ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου στα σφαγεία, συνδεδεμένου με τις κτηνιατρικές υπηρεσίες σε κάθε νομό.

Τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την έκδοση αποδείξεων από τις ζυγιστικές μηχανές ώστε το ισοζύγιο κρέατος να εφαρμοστεί σε όλη τη χώρα (σήμερα ισχύει για πόλεις άνω των 5.000 κατοίκων).

Να ενταθούν οι έλεγχοι σε όλο το φάσμα της παραγωγής – μεταποίησης και κατανάλωσης κρέατος και γάλακτος. Να αυξηθούν οι ποινές και τα πρόστιμα για τους παραβάτες και να γίνει υποχρεωτική η δημοσιοποίησή τους. Nα υπογραφεί άμεσα η Υπουργική Απόφαση για την ταυτοποίηση και σήμανση του βόειου κρέατος.

Πιστεύουμε ότι το κόστος των παραπάνω μέτρων είναι ελάχιστο σε σχέση με τα 28 δισ. για την στήριξη των Τραπεζών.

Οι κτηνοτρόφοι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά τους με προειδοποιητικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα στις 2/12/2008. Στην περίπτωση που τα αιτήματά μας δεν θα ικανοποιηθούν θα προχωρήσουμε σε πανελλαδική συγκέντρωση, στην Αθήνα.

Η επιβίωσή μας είναι σε οριακό σημείο, το βέβαιο είναι ότι δεν θα τα παρατήσουμε χωρίς να δώσουμε τη μάχη σε όλα τα επίπεδα.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website