ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Συνάντηση εργασίας της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 7 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Συνάντηση εργασίας της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών Εκτύπωση E-mail
12 11 2008

Την Παρασκευή, 28 Νοε 2008, στις 14.00, στη Θεσσαλονίκη, έχουν προσκληθεί οι πρόεδροι των Ενώσεων Νέων Αγροτών από όλη την Ελλάδα και οι αντιπρόσωποι των Ενώσεων στην ΠΕΝΑ σε διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, για να συνδιαμορφωθούν οι προτάσεις και θέσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, σε τρεις κυρίως τομείς: 1) Γεωργία, 2) Κτηνοτροφία, 3) Αλιεία, Δασοπονία, Αγροτουρισμό και γενικά θέματα.

Οι συζητήσεις και η ανταλλαγή εμπειριών, προτάσεων και σκέψεων, εστιάζονται κυρίως στα προβλήματα και τα ενδιαφέροντα των νέων αγροτών, ώστε να μπορέσει να διαμορφωθεί μία πλατφόρμα συνεννόησης με όλες τις άλλες αγροτικές συνδικαλιστικές οργανώσεις και να επιτευχθεί μία ενιαία προβολή των συνδικαλιστικών αγροτικών θεμάτων, στις οποίες θα έχει συνυπολογιστεί και ο δυναμισμός των Νέων Αγροτών. Άλλωστε, οι νέοι αγρότες, οι οποίοι βρίσκονται στο επάγγελμα κυρίως από επιλογή, θα παραμείνουν για άλλα 40 χρόνια στο επάγγελμα και οι όποιες εξελίξεις τους ενδιαφέρουν, όχι μόνο για το σήμερα, αλλά κυρίως για το αύριο και το μεθαύριο.

Οι αντιπρόσωποι των Ενώσεων στην ΠΕΝΑ και οι πρόεδροι των Ενώσεων Νέων Αγροτών (ή οι αναπληρωτές τους) με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΝΑ, θα έχουν την ευκαιρία να ορίσουν εκπροσώπους στις επιτροπές των νομαρχιών, καθώς και στις επιτροπές του προγράμματος «Α.ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ 2007-13» στις περιφέρειες.

Στον απολογισμό της δραστηριότητας των Ενώσεων Νέων Αγροτών, έχει προβλεφθεί να γίνει αναφορά σε εκδηλώσεις μόνο μετά το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών, όπως είναι της ΕΝΑ Αργολίδας (19/9/08, Λυγουριό), της ΕΝΑ Αττικής (6/10/08, Μέγαρα), της ΕΝΑ Ξάνθης (9/11/08, Βιστωνίδα), της ΕΝΑ Λακωνίας (14/11/08, Μολάοι), της ΕΝΑ Θεσ/νίκης (15/11/08, Βασιλικά), της ΕΝΑ Ηλείας (16/11/08, Πύργος) και της ΕΝΑ Αττικής (22/11/08, Μαραθώνας). Οι Ενώσεις Νέων Αγροτών ήδη προετοιμάζονται για το συνέδριο «Αγροτική Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» που θα γίνει στις 6 Φεβ 2008 στη Θεσσαλονίκη, μέσα στη Zootechnia, με την παρουσίαση πετυχημένων επιχειρηματικών καινοτομικών δραστηριοτήτων από νέους αγρότες.

Ο κ. Θ.Βασιλόπουλος, πρόεδρος ΕΝΑ Ηλείας, θα ενημερώσει στη συνάντηση της 28 Νοε 2008 για τις εξελίξεις του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νέων Αγροτών, που το 2009 θα γίνει στην Ηλεία και θα εστιαστεί σε θέματα Περιβάλλοντος, κυρίως φυσικού (Έδαφος, Νερό, Βιολογικές Καλλιέργειες), αλλά και τεχνολογικό, οικονομικό, πολιτιστικό κτλ.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website