ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Συνάντηση του Κ. ΚΙΛΤΙΔΗ με τον Πρόεδρο, τους Καθηγητές και τους Φοιτητές της Σχολής Δασολογιας/ΑΠΘ
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 21 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Συνάντηση του Κ. ΚΙΛΤΙΔΗ με τον Πρόεδρο, τους Καθηγητές και τους Φοιτητές της Σχολής Δασολογιας/ΑΠΘ Εκτύπωση E-mail
22 10 2008

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης, στο πλαίσιο της 1ης Ευρωπαϊκής Δασικής Εβδομάδας, επισκέφθηκε την Τρίτη 21 Οκτωβρίου τη Σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. και είχε πολύωρη συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Στεφανίδη, με τους καθηγητές και με τους φοιτητές της  Σχολής στην αίθουσα του αμφιθεάτρου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Υφυπουργός αναφέρθηκε στους στόχους που εξυπηρετεί η διοργάνωση της 1ης Ευρωπαϊκής Δασικής Εβδομάδας στην Πατρίδα μας και αφού παρουσίασε τους άξονες της νέας Δασικής Πολιτικής και το έργο που έχει παραχθεί στον ένα χρόνο άσκησής της, ζήτησε από τους καθηγητές και από τους φοιτητές να του καταθέσουν τις απόψεις και τις ιδέες τους για την καλύτερη αξιοποίηση και προστασία του δασικού χώρου και εν γένει του φυσικού περιβάλλοντος.

Ανάμεσα στις προτάσεις, που διατυπώθηκαν κατά τη συζήτηση από τους καθηγητές,  ήταν η εντατικοποίηση της καλλιέργειας των δασών για την απόδοση του μέγιστου υδρονομικού οφέλους, η αναδιάρθρωση των δασικών υπηρεσιών, η εφαρμογή προγραμμάτων επιμόρφωσης στις Δασολογικές Σχολές των Α.Ε.Ι. και στα ΤΕΙ Δασοπονίας, η υλοποίηση ολοκληρωμένων διαχειριστικών προγραμμάτων στις δημόσιες δασικές εκτάσεις, η σταθεροποίηση των χρηματοδοτήσεων για τη Δασοπονία, η ενδυνάμωση της λειτουργίας των δύο δημοσίων δασικών βιομηχανιών.

Οι φοιτητές στάθηκαν ιδιαίτερα στον τρόπο εφαρμογής των τεχνητών αναδασώσεων και προσφέρθηκαν να συνδράμουν εθελοντικά σε ανάλογες προσπάθειες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ενώ ζήτησαν να καλυφθούν τα οργανικά κενά στις δασικές υπηρεσίες και να επανισχύσει το Προεδρικό Διάταγμα του 2003 βάσει του οποίου οι δασολόγοι προσλαμβάνονται στις δασικές υπηρεσίες και ως περιβαλλοντολόγοι.

Ο κ. Κιλτίδης έκρινε ιδιαίτερα χρήσιμες τις θέσεις που καταγράφηκαν στο διάλογο και ζήτησε τη συνεργασία και στήριξη όλων για την υλοποίηση βήμα – βήμα των προτάσεων αυτών.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website