ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Η Bayer CropScience για την “Πιστοποίηση FiberMax”
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 12 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Η Bayer CropScience για την “Πιστοποίηση FiberMax” Εκτύπωση E-mail
25 09 2008

Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2008 – Σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου 2008, ανακοινώθηκε η συμφωνία για συνεργασία μεταξύ της Bayer CropScience και των εκκοκιστηρίων «ΠΗΛΕΑΣ AGRO A.Eκαι «ΚΑΡΠΟΣ ΑΕΒΕ» για την υλοποίηση του προγράμματος «Πιστοποίηση FiberMax» για την τρέχουσα εκκοκκιστική περίοδο βαμβακιού.

 Η συμφωνία αυτή αποτελλεί την συνέχεια της περσινής επιτυχημένης συνεργασίας των δύο πλευρών όσον αφορά την νέα επιχειρηματική πρόταση για το βαμβάκι, την οποία παρουσίασε και εφάρμοσε η Bayer CropScience για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2006.

Η Bayer CropScience ως ηγέτης της Ελληνικής αγοράς σπόρων βαμβακιού νιώθει εξαιρετικά ευτυχής να συνεργάζεται με καλλιεργητές και εκκοκιστές στην Ελληνική επικράτεια πιστεύοντας ότι η «Πιστοποίηση FiberMax» αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο το οποίο βοηθά στο χτίσιμο «γεφυρών» συνεργασίας ανάμεσα σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη της παγκόσμιας αλυσίδας αξίας του βαμβακιού βοηθώντας αυτούς να ανακαλύψουν τη μέγιστη αξία που δημιουργεί το εκκοκισμένο FiberMax.

Έτσι λοιπόν κοινός στόχος της συνεργαζόμενων μερών με την «Πιστοποίηση FiberMax» είναι αφενός μεν η ικανοποίηση στον μέγιστο βαθμό των απαιτήσεων της αγοράς, αφετερου δε, η δημιουργία υπεραξίας στους κρίκους της παραγωγικής αλυσίδας κατά τη διάθεση και προώθηση επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων στις πλέον απαιτητικές αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Άπω Ανατολής.

 Η Bayer CropScience παρακολουθώντας τη νέα κατάσταση που διαφορφώνεται στον παγκόσμιο χάρτη της αγοράς βάμβακος και αναλογιζόμενη τις νέες προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της παραγωγικής αλυσίδας βάμβακος - βαμβακοπαραγωγοί , εκκοκκιστικές επιχειρήσεις , νηματουργία , βιομηχανίες ένδυσης - στοχεύει στην αξιοποίηση νέων ευκαιριών και επιχειρηματικών δρόμων για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην παραγωγή βαμβακιού, με την βοήθεια των υπηρεσιών μάρκετινγκ των αγροτικών προιόντων.

 Η Bayer CropScience, θυγατρική εταιρία της Bayer AG, αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο Προϊόντων Φυτοπροστασίας, Προϊόντων Υγειονομικής Σημασίας, καθώς και στο χώρο Σπόρων και Βιοτεχνολογίας Φυτών. Η εταιρία διαθέτει μια εξαιρετική και ευρεία γκάμα προϊόντων, καθώς και ποικιλία υπηρεσιών. Το ανθρώπινο δυναμικό της Bayer CropScience αγγίζει παγκόσμια τους 19.000 εργαζόμενους, ενώ εκπροσωπείται σε περισσότερες από 120 χώρες, διασφαλίζοντας έτσι την αμεσότητα στους εμπόρους και στους καταναλωτές. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site http://www.bayercropscience.com.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website