ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Mε συνδιοργανωτές την ΚΕΔΚΕ και την ΕΝΑΕ, και 120 ευρώ/άτομο ξεκινά το Συνέδριο των Νέων Αγροτών
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 463 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Mε συνδιοργανωτές την ΚΕΔΚΕ και την ΕΝΑΕ, και 120 ευρώ/άτομο ξεκινά το Συνέδριο των Νέων Αγροτών Εκτύπωση E-mail
10 09 2008

Η Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος και η Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος είναι συνδιοργανωτές του 15ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νέων Αγροτών, που θα γίνει με την υποστήριξη της ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ του Δήμου Αθηναίων από την Παρασκευή, 12 Σεπ 2008, 10.00, μέχρι την Κυριακή, 14 Σεπ 2008, με θέμα «Η μετά το 2013 εποχή».

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού, υλοποιώντας διαχρονικά την ζωντανή Τοπική και Περιφερειακή έκφραση της Δημοκρατίας, ήταν και είναι συνεχώς συμπαραστάτης των Νέων Αγροτών. Από το Τυχερό Έβρου με τον τότε βραβευθέντα από την Ακαδημία Αθηνών Δήμαρχο κ. Χρήστο Χατζόπουλο, που στήριξε ένθερμα το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών, μέχρι το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών με συνδιοργανωτή την ΝΑ Δράμας, με τον Νομάρχη κ. Κων/νο Ευμοιρίδη (πρόεδρο των Αναπτυξιακών Εταιρειών Ελλάδος) στην Δράμα το 2007, η Τοπική Αυτοδιοίκηση δείχνει να στηρίζει τους Νέους Αγρότες και να ελπίζει στους Νέους Αγρότες.

Και φέτος που η διοργάνωση έγινε στην Αθήνα ήλθαν αρωγοί τόσο η ΚΕΔΚΕ και η ΕΝΑΕ όσο και η Νομαρχία και ο Δήμος Αθηναίων, σηματοδοτώντας ότι η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών είναι μια κίνηση «από κάτω», μια κίνηση νέων πολιτών, που δεν πρόλαβαν να τους ενσωματώσουν σε μηχανισμούς και κεντρικά σχήματα, καθώς και υπολογισμένες ισορροπίες, και για αυτό είναι ακόμα μια ελπιδοφόρα προοπτική για τον αγροτικό κόσμο.

Για μια ακόμη χρονιά μοιάζει να επιβεβαιώνεται ότι οι μεγάλοι της «αγοράς» και του κατεστημένου συστήματος ελέγχου των λειτουργιών της κοινωνίας μας, αποφεύγουν τους νέους και ελπιδοφόρους σχηματισμούς, που μπορεί να επαναξιολογήσουν ή ακόμα και να αμφισβητήσουν την αναγκαιότητα της ύπαρξης τους, και του ρόλου τους στην Τοπική και την αγροτική ανάπτυξη.

Το συνέδριο απευθύνεται κυρίως στους Νέους Αγρότες, ηλικίας 18-40 ετών. Είναι ανοικτό σε όλους (συμμετοχή 120?) με δικαίωμα λόγου κυρίως στους Νέους Αγρότες. Πληροφορίες Συνεδρίου: 210 5246969, agrotesn@otenet.gr.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website