ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στην Αθήνα
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 11 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στην Αθήνα Εκτύπωση E-mail
31 08 2008

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ), διοργανώνει το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ της Αθήνας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, με τιμητικό προσκεκλημένο για πρώτη φορά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών έχει θέμα: «Η μετά το 2013 εποχή», και θα γίνει από την Παρασκευή, 12/9/2008, 09.30 έως Κυριακή, 14/8/2008, 13.30, στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ», (Πολυχώρος πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων), Πειραιώς 100, 11854 ΑΘΗΝΑ, με την υποστήριξη του ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ.

Στο πρόγραμμα του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών έχουν προβλεφθεί εισηγήσεις από την πραγματική αγορά που έχει σχέση με τον αγροτικό τομέα, από τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, από τις θέσεις των πολιτικών τάσεων του Ευρωκοινοβουλίου, από τις σκέψεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου ΑΑ&Τ και από τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας, από τις θέσεις των φορέων που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό χώρο, από την ανάγκη σύνδεσης της ελληνικής αγροτικής παραγωγής διατροφικών προϊόντων με τον ελληνικό τουρισμό και τον ελληνικό πολιτισμό, ενώ σε δύο ομάδες εργασίας θα διαμορφωθούν θέσεις για την Ευρωπαϊκή στρατηγική για την γεωργία και για την ύπαιθρο στην μετά το 2013 εποχή. Κατά το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών θα γίνει η Γεν. Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ (Σάββατο, 13-9-2008, 19.00).

Το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών είναι η κορυφαία πολιτική εμφάνιση των οργανωμένων Νέων Αγροτών και φέτος επιλέχθηκε η Αθήνα, κυρίως για να δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχουν πολιτικοί εκπρόσωποι που δεν παρουσιάσθηκαν τα προηγούμενα 14 χρόνια στην Πυργέλα Άργους, στο Τυχερό Έβρου, στην Πάτρα Αχαΐας, στα Αμπελάκια Λάρισας, στην Θεσσαλονίκη, στην Μαρώνεια Ροδόπης, στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας, στην Ξάνθη, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, στο Νέο Σκοπό Σερρών, στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, στην Σπάρτη Λακωνίας, στα Κοίλα Κοζάνης και στην Δράμα, και διότι είναι το πρώτο από την επίσημη θεσμική λειτουργία της ΠΕΝΑ (άρθρο 20, Νόμος 3147/2003).

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ θεωρεί ότι τα αγροτικά επαγγέλματα είναι το επάγγελμα του γεωργού, του κτηνοτρόφου, του αλιέα, του δασεργάτη και του αγροξενοδόχου.

Οι μέχρι σήμερα λειτουργούσες Ενώσεις Νέων Αγροτών, είναι: Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δράμας, Έβρου, Ευβοίας, Ηλείας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Κοζάνης, Κορίνθου, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Ροδόπης, Σερρών, Φιώτιδας και Χίου.

Πρόεδρος της οργανωτικής ομάδας του 15ο Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών, είναι ο Λ.Πολυμενάκος-6937186244 και την γραμματειακή στήριξη εξασφαλίζει το ΑΓΡΟΡΑΜΑ (Α.Γιάτσογλου-6942473410).

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website