ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Η ΑΤΕbank για την εκκαθάριση των ενισχύσεων για τους Πυρόπληκτους
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 29 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Η ΑΤΕbank για την εκκαθάριση των ενισχύσεων για τους Πυρόπληκτους Εκτύπωση E-mail
07 08 2008
Από το Σεπτέμβριο του 2007 είχε δοθεί η δυνατότητα προκαταβολής από την ΑΤΕbank, ως ταμειακή διευκόλυνση με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, στους πληγέντες από τις πυρκαγιές αγρότες και κτηνοπτηνοτρόφους, χωρίς επιβάρυνση των δικαιούχων.
Τα ποσά καταβλήθηκαν από τα κατά τόπους Καταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας μετά από υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης των δικαιούχων, στην οποία δηλωνόταν ότι θα γίνει συμψηφισμός με την οριστική εκκαθάριση του ακριβούς ποσού που θα καθοριστεί από τον ΕΛ.Γ.Α., μετά τη διενέργεια των κατά τόπους ελέγχων.
Με την ολοκλήρωση των ελέγχων και διαβίβαση από τον ΕΛΓΑ στην Αγροτική Τράπεζα του αρχείου εκκαθάρισης πραγματοποιήθηκε στις 17.7.2008 η πίστωση από την Τράπεζα σε 1.159 δικαιούχους συνολικού ποσού ? 616.391,52, εκ των οποίων είχαν δοθεί ως προκαταβολή ? 477.728,70 σε 1099 δικαιούχους.
Στις περιπτώσεις που δικαιούχος είχε λάβει ως προκαταβολή ποσό μεγαλύτερο της εκκαθάρισης δεν έγινε καμία επιπλέον χρέωση πέραν του ποσού της οριστικής εκκαθάρισης, ενώ τα εναπομείναντα ποσά των προκαταβολών θα συμψηφιστούν σε μελλοντικές ενισχύσεις του ΕΛ.Γ.Α.
Η παραπάνω διαδικασία αποτελεί συνήθη πρακτική στο τραπεζικό σύστημα και ακολουθείται από όλες τις Τράπεζες.
Η καθυστέρηση ολοκλήρωσης της διαδικασίας του αντιλογισμού, δηλαδή του συμψηφισμού του αρχικού ποσού με το τελικό που υπολογίστηκε από τους ελέγχους του ΕΛΓΑ, στο τέλος του Ιουλίου(31.07.2008), μετά από 14 ημέρες, δημιούργησε ερωτηματικά σε δικαιούχους για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε.
Ο μη ταυτόχρονος αντιλογισμός με την πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων, που αποτελεί επίσημη διαδικασία της Τράπεζας, οφείλεται σε παράλειψη υπαλλήλου και είναι, ήδη, αντικείμενο απόδοσης ευθυνών.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website