ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow H ΠΑΣΕΓΕΣ για το Εθνικό Συμβούλιο κατά της φοροδιαφυγής του Υπ.Οικ.
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 4 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
H ΠΑΣΕΓΕΣ για το Εθνικό Συμβούλιο κατά της φοροδιαφυγής του Υπ.Οικ. Εκτύπωση E-mail
24 07 2008

Έντονη ήταν η αντίδραση του Αντιπροέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ Μ. Βουμβουλάκη κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου κατά της φοροδιαφυγής του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, γιατί με την εφαρμογή των διατάξεων του νόμου 3670/2008 επιχειρείται να καταργηθεί η πάγια συνεταιριστική αρχή της διάθεσης αγροτικών προϊόντων από τους συνεταιρισμούς, για λογαριασμό των μελών τους.

 

Όπως τόνισε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ «Δεν είναι δυνατό να απαιτείται η αναγραφή της τιμής των προϊόντων που διαθέτει ο συνεταιρισμός στην αγορά, τη στιγμή που οι τιμές των προϊόντων καθορίζονται, όπως πάντοτε συμβαίνει με την εκκαθάριση. Οφείλει το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών να αποσύρει την ανιστόρητη αυτή διάταξη και να αντιληφθεί ότι οι αγροτικοί συνεταιρισμοί δεν λειτουργούν ούτε με εικονικές, ούτε με ενδεικτικές τιμές. Λειτουργούν με πραγματικές τιμές που αποδίδονται στους παραγωγούς με την τελική εκκαθάριση. Αν πραγματικά θέλει η Κυβέρνηση να πλήξει την ακρίβεια, θα ήταν σκόπιμο να προσανατολιστεί στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης, που αποτελούν την απόλυτη έννοια του καρτέλ, αρνούμενες μάλιστα να χορηγήσουν στοιχεία για τις οικονομικές τους συναλλαγές, όταν είναι γνωστό ότι με τα εικονικά πιστωτικά τιμολόγια εκ των υστέρων έκπτωσης διογκώνουν τις τιμές στο ράφι, με ποσοστά που κυμαίνονται από 50% έως και 60%» .

 

Ήδη με έγγραφο που απέστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας προς τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη ζητείται να μην εφαρμοστούν οι διατάξεις του νόμου 3670/2008 για τις Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις και να επανέλθουν οι ισχύουσες, πριν την ψήφιση του νόμου ρυθμίσεις.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website