ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Ο Υφ.A.Α. & Τρ. Κ. Κιλτίδης εγκαινίασε το TKAA Σερρών
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 16 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Ο Υφ.A.Α. & Τρ. Κ. Κιλτίδης εγκαινίασε το TKAA Σερρών Εκτύπωση E-mail
14 07 2008

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης εγκαινίασε σήμερα το πρωί τη λειτουργία του Τοπικού Κέντρου Αγροτικής Ανάπτυξης Σερρών.

Κατά το χαιρετισμό του στην τελετή εγκαινίων, ο κ. Υφυπουργός επισήμανε ότι τα Κέντρα Αγροτικής Ανάπτυξης αποτελούν το συνδετήριο κρίκο επικοινωνίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με τον Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο ενώ τόνισε ότι στο νέο Νομοσχέδιο για την κτηνοτροφία ισχυροποιείται θεσμικά και ουσιαστικά ο ρόλος των γεωτεχνικών και η συμμετοχή τους στην υπόθεση  της τοπικής αγροτικής ανάπτυξης.

Στις αιτιάσεις του Νομάρχη περί σύγχυσης  των αρμοδιοτήτων ΤΟ.ΚΑ.Α. – Διευθύνσεων Αγροτικής Ανάπτυξης των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων ο κ. Κιλτίδης τόνισε κατά το πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι κατά το Σύνταγμα και την κείμενη νομοθεσία το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων οφείλει να ασκεί ομογενοποιημένη αγροτική πολιτική σε όλους του νομούς της επικράτειας λαμβάνοντας υπόψη και τα ιδιαίτερα γνωρίσματα που παρουσιάζουν και υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα επικάλυψης αρμοδιοτήτων, ίσα – ίσα που οι γεωτεχνικοί στις Νομαρχίες ή όσοι θητεύουν σε αγροτικές υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  θα συνεχίζουν να ασκούν κανονικά τα καθήκοντά τους.

«Δεν είναι δυνατόν το Υπουργείο να αποποιηθεί το στρατηγικό και συντονιστικό του ρόλο στην ενημέρωση και πληροφόρηση των αγροτών ούτε βεβαίως να αγνοήσει τα παρακμιακά φαινόμενα που οδήγησαν στη εγκατάλειψη της υπαίθρου. Αποστολή του είναι, και τούτο πράττει, να δημιουργήσει ισχυρές αγροτικές υπηρεσίες  στην ύπαιθρο, δίπλα στον αγρότη και κτηνοτρόφο παρέχοντάς του έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση και πληροφόρηση και ο θεσμός των ΤΟ.Κ.Α.Α. επιβεβαιώνει τούτο το σχεδιασμό με μακροπρόθεσμο στόχο τη στήριξη του αγροτικού πληθυσμού στο πεδίο της αγροτικής παραγωγής» σημείωσε ο κ. Κιλτίδης.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website