ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πως φτάσαμε στο νέο κανονισμό βάμβακος-Η δήλωση της Βρετανικής αντιπροσωπίας...(3)
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 15 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πως φτάσαμε στο νέο κανονισμό βάμβακος-Η δήλωση της Βρετανικής αντιπροσωπίας...(3) Εκτύπωση E-mail
26 06 2008

Δήλωση της βρετανικής αντιπροσωπίας

Το Ηνωµένο Βασίλειο λυπάται που δεν μπορεί να υποστηρίξει το συµβιβαστικό κείµενο της Προεδρίας για το βαµβάκι. Παρατηρούµε ότι η απόφαση του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ακύρωσε τη µεταρρυθµιστική δέσµη του 2004 για διαδικαστικούς λόγους και όχι για λόγους ουσίας της συµφωνίας αυτής. Το Ηνωµένο Βασίλειο εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι, κατά τις διαπραγµατεύσεις αυτές, µεταβλήθηκε η ουσία του καθεστώτος για το βαµβάκι, θέτοντας ουσιαστικά υπό αµφισβήτηση την απόφαση του Συµβουλίου του 2004.

Συγκεκριµένα, το Ηνωµένο Βασίλειο αντιτάσσεται στην αύξηση του ποσοστού της στρεµµατικής ενίσχυσης για τους βαµβακοπαραγωγούς, η οποία είναι τελείως αντίθετη προς την τάση των µεταρρυθµίσεων της ΚΓΠ από το 2003 και µετά. Το Ηνωµένο Βασίλειο κρίνει ότι η πλήρης αποσύνδεση αφήνει µεγαλύτερα περιθώρια στους γεωργούς να αποφασίζουν αυτόνοµα για τον τρόπο χρησιµοποίησης της γης τους.

Επιπλέον, το Ηνωµένο Βασίλειο εκφράζει την απογοήτευσή του για την αύξηση της στρεµµατικής ενίσχυσης κατά την παρούσα ευαίσθητη φάση των συνοµιλιών του ΠΟΕ για το Αναπτυξιακό Πρόγραµµα της Ντόχα κατά την οποία η φιλελευθεροποίηση της στήριξης για το βαµβάκι στις ανεπτυγµένες χώρες, συµπεριλαµβανοµένης της ΕΕ, θα µπορούσε να διαδραµατίσει ζωτικό ρόλο για την επίτευξη συµφωνίας. 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

 Μπαντής Αθανάσιος
Γεωπόνος
6944-782288

 

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website