ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Αργεντινή : «Φούντωσαν» ξανά οι αγροτικές κινητοποιήσεις
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 23 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Αργεντινή : «Φούντωσαν» ξανά οι αγροτικές κινητοποιήσεις Εκτύπωση E-mail
23 06 2008

Παρά τις εκκλήσεις των επικεφαλείς αγροτοσυνδικαλιστικών οργανώσεων για αναστολή των κινητοποιήσεων, χιλιάδες Αργεντίνοι αγρότες βρέθηκαν ξανά από προχθές στους δρόμους, με αποκλεισμούς και οδοφράγματα, συνεχίζοντας την τρίμηνη διαμαρτυρία τους κατά της απόφασης της κυβέρνησης να επιβάλλει δασμούς κατά την εξαγωγή δημητριακών και άλλων αγροτικών προϊόντων.

 Από σήμερα μάλιστα (18/6) και παρά την επαπειλούμενη επέμβαση των δυνάμεων καταστολής της αστυνομίας, οι αγρότες δήλωσαν ότι θα αποκλείσουν όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, επιτρέποντας τη διέλευση μόνο των φορτηγών αυτοκινήτων που μεταφέρουν φθαρτά προϊόντα.

 «Λάδι στη φωτιά» για την επανέναρξη των κινητοποιήσεων έριξε η αστυνομική επίθεση που έγινε το περασμένο Σάββατο Κυριακή σε ένα μπλόκο με τρακτέρ και η σύλληψη 19 αγροτών. Ουσιαστική, όμως, αιτία αποτελεί το ναυάγιο των συνομιλιών με την κυβέρνηση, καθώς η Πρόεδρος της χώρας κ. Χριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχε εμμένει στην επιβολή του εξαγωγικού φόρου, με τον οποίο όπως υποστηρίζει θα ενισχυθεί η εγχώρια κατανάλωση και η μεταφορά πόρων από τους εξαγωγείς, λόγω της ανόδου των διεθνών τιμών των δημητριακών και των κτηνοτροφικών προϊόντων, στα ασθενέστερα στρώματα του πληθυσμού της Αργεντινής.

 Η Αργεντινή είναι η τρίτη παγκοσμίως χώρα στις εξαγωγές σόγιας και καλαμποκιού και ένας από τους μεγαλύτερους διεθνώς εξαγωγείς στα ζωικά προϊόντα και το σογιέλαιο.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website