ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow H ΟΜΙΛΙΑ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ της ΑΤΕbank κ.Δ.ΜΗΛΙΑΚΟΥ στα εγκαίνια του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 15 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
H ΟΜΙΛΙΑ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ της ΑΤΕbank κ.Δ.ΜΗΛΙΑΚΟΥ στα εγκαίνια του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Εκτύπωση E-mail
13 06 2008

Σας καλωσορίζω στα εγκαίνια του Κέντρου Τεχνολογίας που σηματοδοτούν την είσοδο της ΑΤΕbank σε μια νέα εποχή.
H σημερινή εκδήλωση είναι μια ιστορική στιγμή που αποτελεί δικαίωση, θα μου επιτρέψετε να πω, του οράματος που έχουμε για την Τράπεζά μας, δικαίωση των πρωτοβουλιών της Διοίκησης της ΑΤΕbank που βλέπει να φτάνει στην ολοκλήρωσή της η κατασκευή του Κέντρου Τεχνολογίας, μιας μεγάλης κλίμακας και στρατηγικής σημασίας επένδυση για το μέλλον της Τράπεζας και των εταιριών του Ομίλου της ΑΤΕbank.    Η εποχή μας απαιτεί προσαρμογή στις τεχνολογικές εξελίξεις, ενώ οι καινοτόμες εφαρμογές έχουν γίνει συστατικό στοιχείο της επιχειρηματικότητας και της σύγχρονης τραπεζικής λειτουργίας.    Αν και η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση θα διατηρήσει κυρίαρχες θέσεις, η έννοια "Τράπεζα" έχει ήδη αποσυνδεθεί από την παραδοσιακή μορφή του καταστήματος. Σήμερα η εξυπηρέτηση γίνεται συνεχής καθΆ όλη τη διάρκεια του 24ώρου μέσω των ΑΤΜs, του διαδικτύου και του κινητού τηλεφώνου.    Εμείς στην ΑΤΕbank, μετά από μακρόχρονη και επίπονη προετοιμασία έχουμε κάνει άλματα τεχνολογικής εξέλιξης που μας φέρνουν στην πρωτοπορία των νέων εξελίξεων.
    Συνεπείς στην υλοποίηση του εκτενούς σχεδίου εκσυγχρονισμού της, που έχει ξεκινήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, εγκαινιάζουμε σήμερα τη λειτουργία του νέου υπερσύγχρονου σε υποδομές και τεχνολογικές εφαρμογές Κέντρου Τεχνολογίας, όπου χτυπά, ήδη, η καρδιά της Τράπεζας και των εταιριών του Ομίλου.
    Η Διοίκηση της Τράπεζας με τη στήριξη του υπηρεσιακού μηχανισμού, προχώρησε με εξαιρετικά εντυπωσιακούς ρυθμούς στην κατασκευή και λειτουργία του Κέντρου Τεχνολογίας.
    Τόσο η κατασκευή του κτιρίου, όσο και η εγκατάσταση της πλέον σύγχρονης τεχνολογικής υποδομής ολοκληρώθηκαν σε 3 χρόνια.

    Πρέπει να επισημάνω ότι από το 2005 έως το τέλος του 2006 που συντάχθηκαν οι οριστικές βασικές μελέτες και οι προδιαγραφές για την προμήθεια του εξοπλισμού μηχανημάτων, προχωρήσαμε σε 15 διαγωνισμούς, αξιολογήθηκαν πάνω από 100 εξειδικευμένες εταιρίες, και τελικά συμμετείχαν στο έργο 14 εργολάβοι - προμηθευτές, που συνεργάστηκαν υποδειγματικά με τις υπηρεσίες της Τράπεζας για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα.
    Η συνολική επένδυση κινήθηκε σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κόστους, εξαιτίας του σχεδιασμού και της επίβλεψης των έργων από ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών και στελεχών της Τράπεζας, που επελέγησαν, με κριτήριο την υψηλή υπευθυνότητα και την αδιάκοπη προσπάθεια αναζήτησης νέων τεχνολογιών και τεχνικών κατασκευής, με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.
    Τα αποτελέσματα είναι πράγματι θεαματικά, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι.
    Επιταχύνθηκε ο χρόνος ολοκλήρωσης της προσπάθειας και το έργο ολοκληρώθηκε με χαμηλό κόστος, συγκρινόμενο με ανάλογης κλίμακας έργα.
    Η υπεραξία του εκτιμάται στο πολλαπλάσιο του επενδεδυμένου κεφαλαίου και η αξία του έργου, ως υποδομής τεχνολογίας αιχμής, αναγνωρίζεται, ήδη, από την επιστημονική κοινότητα της χώρας μας.
    Οι κατασκευαστικές καινοτομίες του, εξασφαλίζουν υποδομές εξαιρετικά φιλικές για το περιβάλλον, σημαντική συνιστώσα των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΑΤΕbank.
    Όπως είδαμε και στο video που προηγήθηκε, τα σύγχρονα συστήματα υποδομών που επιτυγχάνουν τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, το καθιστούν ένα από τα ελάχιστα σε διεθνές επίπεδο Green Data Center. Η εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, οι αυτοματισμοί, τα μέγιστα επίπεδα ασφάλειας που διαθέτει, η αξιοποίηση των όμβριων υδάτων για το πράσινο του περιβάλλοντος χώρου, ο σχεδιασμός και η επίβλεψη του έργου από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Τράπεζας, αποδεικνύουν ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε εγχειρήματα με υψηλό δείκτη δυσκολίας, ενσωματώνοντας με ευθύνη και ευαισθησία τις παρεμβάσεις στο ανθρωπογενές φυσικό, τεχνολογικό και επιχειρησιακό περιβάλλον.
    Είμαστε περήφανοι, όχι γιατί απλά δημιουργήσαμε ένα ακόμη κτιριακό συγκρότημα για να στεγάσουμε μια σειρά από στενά συνεργαζόμενες Υπηρεσίες, με σημαντική αλληλοεξάρτηση και επίτευξη οικονομιών κλίμακας, αλλά πρωτίστως γιατί μπορούμε πλέον να αναπτύσσουμε συστήματα και καινοτόμες εφαρμογές που εισάγουν την τραπεζική μας λειτουργία σε μια διαφορετική φιλοσοφία, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά μας.
  

    Κυρίες και κύριοι

    Αν είχαμε μείνει στάσιμοι δεν θα είχαμε μέλλον.
    Αν είχαμε συμβιβαστεί με τη διαχείριση της κατάστασης που παραλάβαμε τον Απρίλιο του 2004, δεν θα είχαμε καμία προοπτική και θα είχαμε, ήδη, έλθει αντιμέτωποι με τα μεγάλα αδιέξοδα.
    Αλλά είμαστε εδώ και κοιτάζουμε το μέλλον με στόχους και σχέδιο.
    Η Τράπεζα έχει ανατρέψει οριστικά την άσχημη εικόνα που είχε στο παρελθόν και έχει μπει οριστικά στο τραπεζικό γίγνεσθαι ως ισότιμος παίκτης της αγοράς.
    Η νέα ελκυστική εικόνα που καταγράφει η Τράπεζα στη συνείδηση των Πολιτών επιβεβαιώνεται και από τις έρευνες αγοράς και από την αυξανόμενη εμπιστοσύνη των πελατών μας.
    Οι αλλαγές στη εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση και η νέα πελατοκεντρική δομή στη λειτουργία των καταστημάτων μας, τα νέα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στον πολίτη, η αλλαγή της επιχειρησιακής κουλτούρας και η επικοινωνιακή στρατηγική μας, μπορούν σήμερα να συνδυαστούν με τις δυνατότητες του Κέντρου Τεχνολογίας και να συνθέσουν την ολοκληρωμένη προσφορά μας στο τραπεζικό κοινό, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για την ΑΤΕbank.
    Το Κέντρο Τεχνολογίας είναι η αφετηρία για τη νέα αυτή εποχή.
    Σε 12.000 m2, έχουμε τη δυνατότητα να εξασφαλίζουμε σε μέγιστο βαθμό τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και τυποποίησης, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.
    Υπηρεσίες για τις οποίες χρησιμοποιούσαμε εξωτερικούς συνεργάτες λόγω έλλειψης υποδομών, τώρα υλοποιούνται εδώ, μειώνοντας συνεχώς το λειτουργικό κόστος και βελτιώνοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
    Επιπλέον, θα έχουμε, ως Τράπεζα, τη δυνατότητα να παρέχουμε ανάλογες σύγχρονες υπηρεσίες σε τρίτους πελάτες, οι οποίοι αναζητούν την υψηλή ποιότητα μιας σειράς υπηρεσιών που προσφέρει το Κέντρο Τεχνολογίας.
    Βρισκόμαστε στην αρχή μιας προσπάθειας που δεν γίνεται μόνο για να βελτιώσουμε την επιχειρηματική λειτουργία μας και να πετύχουμε το στόχο της μετάβασής μας στην ηλεκτρονική εποχή.
    Θέλουμε να υπηρετήσουμε ένα ευρύτερο στόχο.
    Να καταστεί ο Πολίτης, ο αποδέκτης όλων αυτών των βελτιωτικών αλλαγών.
    Κρίσιμος παράγοντας για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας είναι ο βαθμός επίλυσης των θεμάτων της καθημερινότητας του, αφού οι σύγχρονες υποδομές μας επιτρέπουν να κινηθούμε πολύ πέρα από την παροχή παραδοσιακών τραπεζικών εργασιών.
    Ήδη, οι ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων είναι πολλαπλάσιες στο δίκτυο της Τράπεζας σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, ενώ έχουμε δυνατότητες επέκτασης έως το υψηλότατο επίπεδο των 10GΒ ανά δευτερόλεπτο, που μπορεί να ικανοποιεί στο μέλλον τις αυξημένες απαιτήσεις της τεχνολογίας.
    Τα νέα πληροφοριακά συστήματα ικανοποιούν στο μέγιστο βαθμό τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και τυποποίησης για το σύνολο των υπηρεσιών και την λειτουργία του δικτύου της Τράπεζας.
    Επίσης, η αξιοποίηση σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων Διοίκησης(MIS) και οι νέες πλατφόρμες διασύνδεσης με την πλήρη αντικατάσταση των τερματικών, που πλέον διαθέτουν επίπεδες οθόνες 19 ιντσών, στα καταστήματά ενισχύουν, ήδη, την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας των καταστημάτων. Έτσι, απελευθερώνονται πολύτιμες παραγωγικές ώρες από εργασίες back office, ώστε το προσωπικό μας να μπορεί να εξυπηρετεί ακόμα καλύτερα και ταχύτερα τους πελάτες.
    Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων των εναλλακτικών δικτύων αποτελεί κεντρική στρατηγική επιλογή μας.
    Η ΑΤΕbank επιδιώκει τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας εξυπηρέτησης από όλα τα κανάλια διανομής της.
    Η μηχανογραφική υποστήριξη των εταιριών του Ομίλου και του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας, η συνεχής διαθεσιμότητα, η εφαρμογή νέων μοντέλων εργασίας και σχεδιασμού νέων ευέλικτων διαδικασιών, η ταχύτητα στις συναλλαγές και στη μεταφορά δεδομένων και η αποτελεσματική αντιμετώπιση ακραίων φαινομένων, εξασφαλίζονται με τον καλύτερο τρόπο.
    Η πολυκαναλική εξυπηρέτηση καλύπτει με αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες της υφιστάμενης και δυνητικής πελατείας μας, συμβάλλοντας στη διεύρυνση του πελατολογίου και δημιουργώντας νέες πηγές εσόδων με στόχο την αύξηση της κερδοφορίας μας.
    Οι «έξυπνες» κάρτες εξυπηρέτησης, το web banking, η διαδικτυακή πρόσβαση, οι ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές, και σύντομα η υιοθέτηση ψηφιακής υπογραφής επιτρέπουν στην ΑΤΕbank να γίνει εγγυητής αξιόπιστης και εξατομικευμένης ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης.
    Με άξονες τη φιλικότητα προς το χρήστη, την ασφάλεια και την αξιοπιστία των συναλλαγών, η ΑΤΕbank παρέχει με τον πιο απλό, άμεσο και ολοκληρωμένο τρόπο ηλεκτρονικές υπηρεσίες σε 24ωρη βάση σε οποιοδήποτε σημείο του Κόσμου κι αν βρίσκεται ο πελάτης μας.
    Επίσης, η ασφάλεια των συναλλαγών και η απρόσκοπτη λειτουργία διασφαλίζονται στο υπερσύγχρονο Τεχνολογικό Κέντρο, με ένα άρτια εξοπλισμένο Κέντρο Αντιμετώπισης Καταστροφών (Disaster Center) σε περίπτωση, απευκταίας έκτακτης ανάγκης.
    Αποτελεί πεποίθησή μας ότι η ΑΤΕbank, με το σύγχρονο δίκτυό της και την τεχνολογική στήριξη που αναπτύσσεται, μπορεί να συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας και να προσφέρει ένα δίκτυο επαφής του Πολίτη με το Κράτος για μια σειρά από δραστηριότητες.
    Μπορούμε να συνεισφέρουμε, εφόσον μας ζητηθεί, στην ανάπτυξη της ψηφιακής Ελλάδας, σε έργα που το Δημόσιο καλείται να υλοποιήσει στο πλαίσιο της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
    Και σε αυτή την πρόκληση εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε.
    Εγγύηση γι αυτό αποτελεί το κεκτημένο της εμπειρίας της ΑΤΕbank:
    · στην καταβολή των επιδοτήσεων και των αγροτικών ενισχύσεων σε περισσότερους από 850.000 δικαιούχους σε όλο το εύρος της χώρας αξιοποιώντας το πρώτο σε αριθμό δίκτυο καταστημάτων στην ελληνική περιφέρεια,
    · στη χορήγηση στεγαστικών δανείων με επιδοτούμενο επιτόκιο σε δικαιούχους του ΟΕΚ, πέραν αυτών προς τους αγρότες,
    · στη δανειοδότηση με επιδοτούμενο επιτόκιο των επιχειρήσεων που υπάγονται στη δικαιοδοσία του ΤΕΜΠΜΕ(Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων),
    · στην είσπραξη των λογαριασμών ΔΕΚΟ
    · στην είσπραξη τελών κυκλοφορίας με χορήγηση 406 χιλιάδων σημάτων ανά έτος, έργο στο οποίο πρωτοστάτησε η ΑΤΕbank το 1993, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αποσυμφόρηση των ΔΟΥ και στην εξυπηρέτηση του πολίτη,
    · στην πληρωμή φόρου εισοδήματος,
    · στην αντιμετώπιση κρίσεων (όπως αυτή με τους πυρόπληκτους και τώρα με τους σεισμόπληκτους που βρίσκεται σε εξέλιξη),
    · στην μαζική εφαρμογή της πολιτικής των πανωτοκίων για ελάφρυνση των δανειοληπτών
    · στη μείωση του κόστους των επενδύσεων και
    · στον περιορισμό των γραφειοκρατικών διαδικασιών,
    Τα παραπάνω αποτελούν εγγύηση πως οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να υλοποιηθεί από την ΑΤΕbank με ταχύτητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
    Οι λύσεις αυτές μπορούν να αποτελέσουν τον «οδικό χάρτη» για να διευρύνουμε τη χρήση των νέων τεχνολογιών στην «καθημερινότητα» του Πολίτη, στη διευκόλυνση του αγρότη, στην απορρόφηση των κονδυλίων και στην ενίσχυση των επιχειρήσεων.

    Κυρίες και κύριοι

    Η Κυβέρνηση με την εμπιστοσύνη και τη στήριξή της αυτά τα τέσσερα χρόνια, μας όπλισε με την ευθύνη και τη δυνατότητα να θέσουμε και να πετύχουμε τους στόχους του λειτουργικού και τεχνολογικού εκσυγχρονισμού της ΑΤΕbank.
    Η Στρατηγική της ΑΤΕbank οδηγεί σε ένα σίγουρο μέλλον.
    Το μέλλον ανήκει σε εκείνους τους τραπεζικούς οργανισμούς που στο διεθνοποιημένο περιβάλλον, κατακτούν ηγετική θέση στα Δίκτυα Διανομής(Φυσικά και Εναλλακτικά) και είναι ικανοί να παρέχουν, με σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες, καινοτόμες, ολοκληρωμένες και προσωποποιημένες απαντήσεις - λύσεις στις ανάγκες της πελατείας τους, με συνεχή διαθεσιμότητα, αξιοπιστία, ασφάλεια και προσαρμοστικότητα.
    Τα παραπάνω δεν αποτελούν απλή διαχειριστική λειτουργία αλλά συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της Τράπεζας, η οποία για πρώτη φορά καλύπτοντας την χρονική καθυστέρηση έκανε σημαντικά βήματα επέκτασης των δραστηριοτήτων της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη(Σερβία, Ρουμανία).
    Η διερεύνηση και άλλων επιχειρηματικών ευκαιριών εκτός Ελλάδος συνδυάζεται με την ανάπτυξη της Τράπεζας, που εξελίσσεται με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.
    Τους επόμενους μήνες θα εγκαινιάσουμε 18 νέα καταστήματα της ΑΤΕbank Romania, η μηχανογραφική στήριξη της οποίας θα πραγματοποιείται στο εξής από το Κέντρο Τεχνολογίας της ΑΤΕbank.
    Την επόμενη εβδομάδα με αφορμή τα δύο χρόνια τραπεζικής λειτουργίας μας στη Ρουμανία θα παρουσιάσουμε τις δυνατότητες και τις προοπτικές της ΑΤΕbank ROMANIA στο ευρύτερο κοινό της φίλης χώρας, με την οποία διατηρούμε ιστορικούς δεσμούς.
    Πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια η ΑΤΕbank έχει συμβάλει στην ισχυροποίηση του ανταγωνισμού μεταξύ των τραπεζών προς όφελος του καταναλωτή και της ελληνικής οικονομίας, γεγονός που τυγχάνει γενικότερης αναγνώρισης.
    Η ΑΤΕbank, συστηματικά, προσπαθεί να συγκρατεί το ύψος των επιτοκίων δανεισμού και το κόστος των τραπεζικών συναλλαγών σε επίπεδα που να ενισχύουν τον ανταγωνισμό αλλά και να μην επιβαρύνουν υπέρμετρα τις δανειακές υποχρεώσεις των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.
    Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά τις οκτώ συνεχείς αυξήσεις των επιτοκίων της ΕΚΤ, η ΑΤΕbank στηρίζει την ανταγωνιστικότητα του αγροτικού τομέα διατηρώντας τα επιτόκια του βραχυπρόθεσμου και μεσομακροπρόθεσμου δανεισμού προς τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

    Κυρίες και κύριοι

   
Θέλω να ευχαριστήσω:
    · τα μέλη της Κυβέρνησης
    · τους Προέδρους και Διευθύνοντες Συμβούλους Οργανισμών και Επιχειρήσεων
    · τους επιχειρηματίες της χώρας
    · τους πελάτες και συνεργάτες μας
    · και όλους τους φίλους
    που απόψε τιμούν με την παρουσία τους τη σημαντική για την Τράπεζα στιγμή των εγκαινίων του Κέντρου Τεχνολογίας.
    Επίσης τεράστια είναι η συμβολή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που καλύπτουν την δραστηριότητα της Τράπεζάς μας και την αποψινή μας εκδήλωση.
    Για μας έχει ιδιαίτερη σημασία που η ΑΤΕbank έχει λύσει τα μεγάλα κληρονομημένα από το παρελθόν προβλήματα και εδραιώνεται σήμερα ως μια σύγχρονη ανταγωνιστική Τράπεζα, μια Τράπεζα υπόδειγμα, μια Τράπεζα εμπιστοσύνης για όλους τους Έλληνες.
    Με ανεκτίμητη κληρονομιά τον εθνικό ρόλο για την ανάπτυξη της χώρας μας που διαχρονικά επιτελεί η ΑΤΕbank, βάζουμε ισχυρά θεμέλια και στόχους για το μέλλον, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία μας στη συνείδηση των Ελλήνων.
    Σας ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και να είστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website