ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Ο Πρόεδρος ΕΕΠΕΣ Β. Παΐσιος εξελέγη στο ΔΣ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σπόρων
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 14 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Ο Πρόεδρος ΕΕΠΕΣ Β. Παΐσιος εξελέγη στο ΔΣ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σπόρων Εκτύπωση E-mail
05 06 2008

 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Παραγωγών και Εμπόρων Σπόρων (ΕΕΠΕΣ) κ. Βασίλης Παΐσιος εξελέγη Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (ISF Board of Directors) της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σπόρων (ISF, INTERNATIONAL SEED FEDERATION).

Η εκλογή του κ. Παΐσιου, που αποτελεί υψίστη διεθνή διάκριση για τη χώρα μας, έγινε, με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Μελών του ISF, στην οποία συμμετείχαν περί τους 250 Εκπροσώπους από όλα τα Κράτη, ύστερα από επίσημη πρόταση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας (ISF Executive Committee), κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Σπόρων 2008 (ISF World Seed Congress) στις 28/05/2008 στη Πράγα της Τσεχοσλοβακίας.

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Σπόρων 2008, το οποίο διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία 26-28/05/2008 στη Πράγα, συμμετείχαν στο μεγάλο αυτό γεγονός – γιορτή περισσότεροι από 1400 σύνεδροι απ΄ όλο το πλανήτη, μεταξύ των οποίων 19 έλληνες, διακεκριμένοι επιχειρηματίες και ανώτατα διοικητικά στελέχη της Ελληνικής Βιομηχανίας Σπόρων!

Πρόγραμμα Συνεδρίου και άλλες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ακόμη εδώ:

http://www.worldseed2008.com/Text/committee?MenuItemId=3

Ως γνωστόν, η ΕΕΠΕΣ, μετά από εντονώτατο ανταγωνισμό μεταξύ άλλων συνυποψηφίων μεγάλων χωρών, επέτυχε να εξασφαλίσει από τη Παγκόσμια Ομοσπονδία (ISF) το χρίσμα, για τη φιλοξενία του Παγκόσμιου Συνεδρίου Σπόρων 2013, με 3.000 κορυφαίους συνέδρους από όλο το πλανήτη (dignitaries from ΟECD, FAO, WTO, CPVO, UPOV, ISTA, WORLDWIDE CORPORATE CEOs), στη χώρα μας!

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website