ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Ο Κ. Κιλτιδης υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Σ.Ε.Π. για το Φυσικό Περιβάλλον
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 10 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Ο Κ. Κιλτιδης υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Σ.Ε.Π. για το Φυσικό Περιβάλλον Εκτύπωση E-mail
04 06 2008

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης υπέγραψε σήμερα Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων κ. Χρήστο Σταθόπουλο σε θέματα διατήρησης, αειφορικής διαχείρισης και αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος περιλαμβανομένων και των δασών.

Η υπογραφή του Μνημονίου, με το οποίο ισχυροποιούνται οι δεσμοί συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης των δύο θεσμικών φορέων, πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στο χαιρετισμό του επισήμανε ότι το μεγαλείο του προσκοπισμού συνίσταται στο να μάθουν τα παιδιά από μικρή ηλικία να αγαπούν τη φύση ενώ τόνισε ότι η συνεργασία Υπουργείου – Σώματος Ελλήνων Προσκόπων θα ενισχύσει τις δράσεις για το φυσικό πλούτο της χώρας μας με πρώτο σημείο προτεραιότητας τα δάση.

Στην αντιφώνησή του ο κ. Υφυπουργός υπογράμμισε ότι το Προσκοπικό Σώμα είναι ο κατεξοχήν σύμμαχος του Υπουργείου, ότι ζει και βιώνει στο δάσος φροντίζοντας πάνω από όλα για την προστασία του.

Ο κ. Κιλτίδης σημείωσε επίσης ότι η συναντίληψη για την ανάπτυξη και προστασία των δασικών μας οικοσυστημάτων και του φυσικού περιβάλλοντος έχει πλέον εμπεδωθεί και με τα Μνημόνια Συνεργασίας και τις προγραμματικές συμβάσεις που έχουν υπογραφεί με οργανωμένους φορείς και περιβαλλοντικές οργανώσεις όπως το «Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας», η «W.W.F – Ελλάς» ενώ επίκεινται ανάλογες συνεργασίες με τον «Αρκτούρο» και την «Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία».

Τα αντικείμενα του Μνημονίου Συνεργασίας αφορούν σε μέτρα πολιτικής για τα δάση και το φυσικό περιβάλλον, δράσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης κοινού.

Στη συνέχεια ο κ. Κιλτίδης εγκαινίασε τη λειτουργία του Μικρού Μουσείου Πάρνηθας, τα εκθέματα του οποίου αποτυπώνουν την περιβαλλοντική ταυτότητα της περιοχής με εξίσου χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορία, τη χλωρίδα και πανίδα της και συνεχάρη  το Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και την εταιρία Ελληνικό Καζίνο Πάρνηθας Α.Ε. για την πολύ δημιουργική  παρέμβαση που ανέπτυξαν  ιδρύοντας το εν λόγω Μουσείο.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website