ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow H Π.Ε.Ν.Α. για την «μετά το 2013 εποχή»
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 14 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
H Π.Ε.Ν.Α. για την «μετά το 2013 εποχή» Εκτύπωση E-mail
04 06 2008

 

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών, εκφράζοντας τη γενική ανησυχία για τη συνεχή αλλαγή του πλαισίου επιχειρηματικής δράσης των αγροτών, είτε με τη νέα ΚΑΠ είτε με το Health Check, είτε με τις συνομιλίες στον ΠΟΕ είτε με άλλες ευκαιρίες, αποφάσισε να διοργανώσει το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στην Αθήνα, 12-14 Σεπ 2008 με θέμα «Η μετά το 2013 εποχή».

Στο Συνέδριο προβλέπεται να μετέχουν αντιπροσωπείες από 25 μέχρι τότε Ενώσεις Νέων Αγροτών, αλλά και από οργανώσεις Νέων Αγροτών από άλλα κράτη. Επιλέχθηκε η Αθήνα, κυρίως για να δώσει την ευκαιρία συμμετοχής πολιτικών προσώπων αλλά και ουσιαστικής πολιτικής παρέμβασης και ευρείας δημοσιότητας των θέσεων και των απόψεων των Νέων Αγροτών, οι οποίοι επέλεξαν να εργαστούν και να ζήσουν στην ύπαιθρο.

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών, στη συνάντηση της 30 Νοεμβρίου 1007, κατέληξε ότι τα αγροτικά επαγγέλματα είναι το επάγγελμα του γεωργού, του κτηνοτρόφου, του αλιέα, του δασεργάτη και του αγροξενοδόχου.

Οι σκοποί της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, είναι μεταξύ άλλων η συνένωση & συντονισμός όλων των ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ σε πανελλαδικό επίπεδο, η οργάνωση των παραπάνω ενώσεων ώστε μέσα από τη συνεργασία, αλληλεγγύη, τις κοινές ενέργειες και προσπάθειες να επιδιωχθεί, και προωθηθεί η προστασία, προαγωγή και κατοχύρωση των επαγγελματικών, οικονομικών και κοινωνικών συμφερόντων των μελών και η βελτίωση των όρων εργασίας τους και των συνθηκών ζωής τους.

Επίσης η υποβολή προτάσεων για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό όλων των κλάδων της αγροτικής οικονομίας, η μελέτη των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών προβλημάτων που απασχολούν τους νέους αγρότες και η διατύπωση προτάσεων για την αντιμετώπισή τους, η διατύπωση προτάσεων και μέτρων που συμβάλλουν στην ανύψωση του οικονομικού, πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου των νέων αγροτών, η συνεργασία με τους φορείς του Δημοσίου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με Συνεταιριστικές και Συνδικαλιστικές Οργανώσεις για την διαμόρφωση προτάσεων επίλυσης προβλημάτων νέων αγροτών και η συνεργασία με τις αντίστοιχες οργανώσεις νέων αγροτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριό τους, οι Νέοι Αγρότες θα αφιερώσουν τις 5 συνεδρίες στην ενημέρωση για τις εξελίξεις στην αγορά, στην ενημέρωση για το πρόγραμμα «Α.Μπαλτατζής 2007-2013», στην ενημέρωση για τις τάσεις και τις εξελίξεις για το 2013 στην ελληνική, την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια πραγματικότητα, στην επεξεργασία προτάσεων και θέσεων για τη μετά το 2013 εποχή, και στη σύνθεση όλων σε πρόγραμμα δράσης.

Οι μέχρι σήμερα λειτουργούσες Ενώσεις Νέων Αγροτών, είναι (κατ’αλφαβητική σειρά) η ΕΝΑ Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αχαΐας, Δράμας. Έβρου, Ευβοίας, Ηλείας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Κοζάνης, Κορίνθου, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Ροδόπης, Σερρών, Φιώτιδας και Χίου, ενώ βρίσκονται υπό σύσταση οι ΕΝΑ Ημαθίας, Δυτικής Αττικής, Ζακύνθου και Δωδεκανήσων.

Την οργανωτική ομάδα του 15ο Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών, αποτελούν οι: Λ. Πολυμενάκος (6937 186244), Μ. Τόκος (6944 642900), Κ. Λιάμας (6976 763686), Ν. Ρούσσας (6948 759443), Χ. Τζώτζος (6944 988691), Δ. Μιχαηλίδης (6998 282382) & Α. Γιάτσογλου (6942 473410).

Για την καταγραφή, Δημήτρης Μιχαηλίδης, 6998 28 23 82

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website